- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3toraph
senior tag
válasz
metal01 #82577 üzenetére
Mondjuk az is érdekes, hogy se a malwarebytes, se a microsoft security essentials nem tud frissíteni adatbázist, ha manuálisan indítom. De úgy látom automatán ezek is frissülnek.
Az is igaz, hogy itt van mellette egy T60-as, most ezen sem megy egyik sem manuálisan. Nem értem, mi van most ezekkel a manuális frissítésekkel, nem szokott ezzel gond lenni egyik programnál sem.
Megnéztem, nekem is fent van ez a windows frissítés. Mielőtt észre vettem, manuálisan indítottam a letöltött telepítőjét, de csak frissítéseket keresett a gépen a telepítés előkészítésekor, nem jutott sehova. Ezt sem értem, miért van, ezek szerint manuálisan semmit nem tudok telepíteni ami windows frissítés. Ilyet tapasztalt már valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Futás, futópályák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- SSD kibeszélő
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest