Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- SpeedCsiga: Beépíthető konnektorok – A modern konyhák és irodák láthatatlan hősei
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yézi: Blekk Frájdéj
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
az égvilágon semmit sem akartam, csak beraktam pár adatot, miszerint az itthon elérhető 1,8" ssd-k esetében én valóban nem látok olyan nagy sebességértékeket, mint amelyek pl. egyes 2,5-ösöknél van feltüntetve. bár megjegyeztem, h 2,5"-ban is vannak lassabbak. cserébe elfogadható áron. ez jóval több és értékelhetőbb adat volt, mint az eddigi én azt hiszem nem így van, mert nem. egyéb teszteket én nem fogok keresgélni, mert igazából nem igazán vagyok kíváncsi rá, keresgéljen az, akinek valami problémája van, vagy ilyet akar venni.
az adatok egyébként innen lettek kimásolva.
http://www.ssd.hu/ssd-termekek.php
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- AliExpress tapasztalatok
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- World of Tanks - MMO
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i3-6G I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP 15 ProBook 650 G8 FHD IPS i5-1145G7 vPro 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest