- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ASUS Transformer Book T101HA
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rooland
senior tag
Köszi a fórum linket hasznos volt, még nem találtam meg ezt, pedig sokat keresgéltem már.
A probléma nálam is hasonló BIOS elem indul-nem indul, napokat várni kell aztán megint indul. Viszont nekem mindig bekapcsol és el is kezdi tölteni, nálam a WinXP töltőképernyőjénél fagy meg mindig. Csökkentett módban viszont mindig el tud indulni.Részletes:
Egy régi IBM T20 laptopom van ami random mód megfagy, de teljesen, kurzor is. Utána ha újraindítom a Windows XP töltő képernyőnél megfagy és nem tud elindulni. Akárhányszor újra indítom, a WinXP töltő képernyőjénél mindig megfagy (a töltő csík is megáll). Ha hagyom 1-2 napot állni, akkor utána megint elindul, de random 10perc-2óra között megint megfagy. És utána megint nem indul napokig a windows (a gép maga elindul), de aztán újra indul pár nap állás után. Kitakarítva elvileg ki volt, túlmelegedés ellen. HDD-t cseréltem, esetleges sector hiba miatt. Op rendszert már régebben újra telepítettem (Egyébként azt is 10ből egyszer sikerült telepíteni, mindig megfagyott ugyanazon a ponton a telepítés).
Csökkentett módban mindig elindul. Amúgy csak filmezésre használom (használnám) egy hónapban 1-2szer. Szinte alig használom.
Egy érdekesség, hogy az alaplap elem ki van véve, mindig be kell állítani az időt ezért ugye. Volt egy jó időszaka a laptopnak és szépen ment elem nélkül. Aztán vissza raktam az elemet (gyári, vagyis már használtan vettem azóta nem cseréltem az elemet) és azóta megint fent áll az előbb leírt probléma. Elem nincs benne azóta. Mintha az bolondította volna meg vagy én nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Synology NAS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nők, nőügyek (18+)
- Mini PC
- PlayStation 5
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- További aktív témák...
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Lenovo Thinkpad W520 alkatrésznek
- Lenovo LOQ 12600HX // 16GB// 512GB SSD// RTX 4050
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest