- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
solaris7
tag
T60-as tulajokhoz szólok,meg persze akit érdekel.Aki esetlég késztetést érez magában hogy a gépében kicserélje a ritka lapátos két hőcsöves hűtőt T500-as hűtőre azoknak itt van három kép. Igaz felpolírozhattam volna szebben is de már nem volt idő rá (és úgysem látszik). Eredeti állapotban a T500 hűtő egy kis felületkezelés után Lamellás csiszoló koronggal eltávolítva ami feltartotta a billentyűzetet.
Majd rögzítve az eredeti leszorító lemezzel így már nem tart ki illeszkedik a billentyűzet.
Hatékonyabban teszi a dolgát és halkabban,ritkán kapcsol be 52-58 fok közt alakul a hőmérséklet. Alulfeszelve + TPFanControl.
Ezt mind azért követtem el mert IPS kijelzővel van a gép és az nagyon brutál
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen nyomtatót vegyek?
- RAM topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen asztali médialejátszót?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Hajmeresztő ajánlat: 34,5 milliárd dollárért vinnék a Google Chrome böngészőjét
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest