- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli986
tag
Sziasztok!
Vásároltam egy lenovo thinkpad sl500 készüléket amivel akkmulátor gondok vannak.
A jelenség az,hogy az előző tulaj elmondása szerint játék közben lemerült az egyik akk és azóta nem lehet feltölteni.
A gyakorlatban ez úgy néz ki,hogy látja a gép az akkut,csak nem vesz fel feszültséget.
A másik akku amit kaptam a géphez azt csinálja,hogy töltéskor bekapcsolt állapotban Aida64-el nézve a töltés mértéke 4300mWh majd egyszer csak elkezd csökkenni az érték és kiirja,hogy váltó áram feltöltés alatt.Mikor feltöltődik és a led zölden világit azt irja a lenovo power manager,hogy 19%-on van,majd egy win restart után azt,hogy 100%. A töltőről lehúzva elkezd szépen visszafelé számolni 1:10 perctől és a terhelés függvényében hol több hol kevesebb időt ir.százalékosan arányosan fogy,majd kb 7-8 perc használat tán lekapcsol az egész gép és töltő nélkül vissza sem jön.Ekkor Azt irja,hogy 3-4%-on van és amig legalább 7%ot el nem ér addig ingadozik a tápfesz(venti hangján hallik,hogy ingadozik+ a hdd is szenved benne).Olyan mint ha a töltő nem birná el a terhelést.
Valaki tud segiteni,hogy mit kezdjek ezzel a hibával? Egyértelmű akku baja van,vagy más is lehet,esetleg tipus hiba amiről nem tudok?
Nem szeretnék feleslegesen akkut venni bele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- PS Plus előfizetések
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest