- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamoo
nagyúr
Hello!
T400s-el akadtak túlmelegedési gondok. Kétszer már lekapcsolt, illetve még filmnézés közben is elkezdett szaggatni. Ki lett fújkálva a hűtő, azóta lekapcsolás nem volt, de Aida-s stressz teszten 90fok körülre felment hűvös szobában. Öcsém gépe, annyira nem vagyok képben vele, hogy korábban mennyire melegedett, de ennyire szerintem biztos, hogy nem. Proci C2D SP9400 van benne.
Azt mondtam neki, hogy első körben sűrített levegővel csapassa majd ki rendesen, ill. lehet újra kellene pasztázni. Nekem jobb ötletem nincs.
Elméletileg még garis, csak ugye nem szívesen nélkülözi. Persze a vége valószínűleg ez lesz.
Csak érdekelne, hogy szerintetek mi okozhatja, vagy volt-e már ilyen probléma valakinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gitáros topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- HP ProBook 450 G10
- Szép! HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -70% i7-11850H 32/1TB FHD NVIDIA RTX A3000 6GB
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- HP 840 G8 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134 64Gb
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest