- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pala2
csendes tag
válasz
brekiisti #38514 üzenetére
Köszi mindenkinek a véleményét!
Részben megnyugodtam, részben nem.
Megnyugodtam, mert engem igazán nem zavar. Meg lehet szokni, hogy van egy állandó alapzaj, egy idő után már fel sem tűnik, legtöbbször elnyomja a rádió. A melegedése, még így sem nagyobb, mint az előző gépemé, ami hasonló használat mellett, már-már kellemetlen volt.
Valamit, valamiért alapon elfogadom, hogy a teljesítmény oltárán áldozni kell. Amiért vettem, hogy időnként (legtöbbször, akkor amikor sietni kell) ne akadozzon egy-egy művelet, azt megkaptam.
Amiért nem nyugodtam meg, az az, hogy egy ilyen árkategóriában (presztízsben) lévő eszköztől elvátható, hogy minden flottul működjön, ne keljen kompromisszumokat kötni, még elméletben sem. Ha már van ilyen probléma, akkor hangolják úgy, hogy az ne jöhessen elő. Ez elfogadható lenne olyan esetben, amikor az ember maga "legózza" össze a konfigot, de ha már egy nagynevű cég összeállít valamit, akkor, gondolom én, az a hozzáadott érték, hogy finomhangolják a rendszert. És ezt (is) fizettetik meg az extra árban.
Szóval, igazándiból, csak frusztrál, de nem zavar.Sokan, sokféle szempontból közelítik meg a T430-at, abban a "szerencsés" helyzetben vagyok, hogy nem befolyásolnak a korábbi ThinkPad elvárások, mivel soha nem volt, és nem is használtam ilyen gépet.
Ezen alapon szemlélve, nekem kimondottam tetszik a billentyűzete, szeretem használni (most, hogy kezdem megszokni a kiosztását), jól működik minden egyéb hardver eleme, amit igénybe veszek használat közben. Az optimus is jobb, mint a korábbi gépem SLI-je, ahol, ha kellett a teljesítmény, minden programból ki kellett lépni, átváltani, majd indítani a programot. Szerintem az összeszereléssel sincsenek problémák, nem zörög, nem köhög, kellemes a tapintása, jó vele dolgozni.De, az ördög nem alszik, ezért megnéztem a leírtak alapján a tesztet mégegyszer, hogy csak a CPU-t, vagy csak a GPU-t stresszelem. És tényleg, ha csak a CPU-t, akkor minden normális, max. 85C, ha csak a GPU-t, na akkor nekem még rosszabb lett az eredmény. Érdekes módon CPU-k 100-102C, Throttling 30-33%, ventilátor egekben. Na, ezt nem értettem, de úgy gondolom, hogy itt lehet valami "konstrukciós" hiba/tévút.
Mindezek után, azért jelezni szeretném, hogy használhatóság tekintetében elégedett végfelhasználó vagyok, csak a konfort ézetem szenved némi csorbát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Gyúrósok ide!
- Synology NAS
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen TV-t vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- További aktív témák...
- P15 Gen2i 15.6" 4K OLED érintő i7-11850H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad P16 Gen2 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam ga
- Jó állapotú!! Dell Latitude 5480 i3-7100U 16GB 512GB SSD
- Megkímélt!! Dell Latitude 5480 i3-7100U 16GB 512GB SSD
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro BONTATLAN // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest