Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chaser

legenda

válasz buvartacsko #25867 üzenetére

És nálam ezek az értékek még passzívan is 20 fokkal alacsonyabbak akár. Én azt hittem ez a normális és csak az első gépem volt ebből a szempontból defektes, de úgy látszik nagy a szórás. Az itteniek nagy része nyilván hasonlókkal találkozott, azért mondta melegedősnek és hangosnak a T60-t. Előbbi biztos nem igaz, utóbbi meg a melegedés következménye, jó szenzornál nincs gond hanggal se. Nem gondoltam volna hogy ekkora szórás van. A mostani gépem ráadásul magyar lokalizációs, nekünk meg nem a legjobbat szokták adni ha van rá lehetőség.

szerk: salieri.: Jah kisebb felbontású kijelzőben igazad van. Viszont a T7600 és T2xxx közt még itthon is van 15k különbség, ennyi lehet árban 1400-es és 1600-os panel közt, talán kevesebb. Mind1, úgy vagyok vele hogy legyen vga fullos, azt cserélni nem lehet. Kijelzőt még lehetne, de jobb ha alapból 1600-os, cpu-t azt meg lehet oldani. Láttam már fullos megoldást emészthető áron, ha összejön majd valami akkor összejön, ha nem nem. T60p-d szenzorára, hangjára nagyon kíváncsi vagyok.

Új hozzászólás Aktív témák