Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
adorjant #23966 üzenetére
Biztos jó gép, de párszor itt már mondtam nekem a 12" pont az a méret ami nem fekszik. Mindennapos használatra kicsi a kijelző, hordozni biztos jobb, de akkor már egy 7-10"-os tablet. Na meg nincs touchpad, én használom a trackpoint mellett/vele. Nagyon jó ez a T60 nekem
Jut eszembe ma is vettem majdnem egyet, de annak a palmresten már thinkpad T-series felirat volt, az enyémen még IBM thinkpad van
Mondjuk nem ez miatt nem vettem meg. Igazából a gépem már közel tökéletes, erősebb vga-s lap igazán nem izgat, 1600-os kijelző jó lenne de épp megvagyok nélküle is. Tudtam volna venni olcsón T400-at is de valahogy nem hozott lázba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Milyen házat vegyek?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Így tör borsot a Samsung az Apple Vision Pro orra alá
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Egy fontos tényező akadályozhatja a csúcstechnológiás chipgyártást az USA-ban?
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Fujitsu Lifebook U939X Black /magyar bill/ - garanciális, használt
- Új! - Lenovo IdeaPad Slim 3 Arctic Grey i3/8gb/512ssd - billentyűzet világítás
- Lenovo V110 i3 6006U / 8GB Ram / 256SSD / Win10, gyári töltő
- Új Dobozos PcCom Revolt Gamer Tervező Vágó laptop -65% 15,6" i7-13700H 32/1TB RTX4060 8GB FHD 144Hz
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -25% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest