Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
N.GÁBOR
aktív tag
Sziasztok!
Köszönöm szépen a gyors válaszokat! Nem vettem meg a vinyót, mert mindez amit leírtam a vásárlást megelőzően történt.
A boltban beletették a vinyót, és a biosban nem találta meg a srác, hogy mekkorának ismeri fel. ( Megmondom őszintén talán most láttam először a gép biosát, így én sem tudom, hogy ott van-e. Ráadásul most is csak úgy láttam, hogy majd kifordult a csipőm, mert Ő ugye a "pult"másik oldalán volt, a gép betekintési szögei meg nem épp a legjobbakSegítőkést volt, így utána betett egy xp lemezt. A telepítő szerint a gép 130 gigát ismert fel. Megkértem, hogy próbálja meg a vinyó több részre osztását is. Megcsinálta, de akkor sem javult a helyzet.
Nagyon sajnálom mert szinte biztos voltam benne, hogy működni fog, csak amolyan biztonsági faktorként próbáltattam ki a merevlemezt, és tessék...
De nem értem, mert Tim én is találkoztam már 160-as vinyóval árult T23-sal. Persze ez még nem jelenti azt, hogy 160.asként is kezelte a merevlemezt, de gondolom.
Mindenesetre köszönöm mégegyszer.
Üdv
Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 256GB magyar bill ujjlolv IR kam gar
- XPS 9500 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H GTX 1650Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 32GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Dell 5400 14 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD 6 hónap garanciával, Dobozos
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest