Új hozzászólás Aktív témák

• Magnat

veterán

Sziasztok,

vettem egy T400s-t, de a 3g modemet sehogy sem tudom működésre bírni. A thinkwiki és az eladó állítása szerint is független a modem (FRU 43Y6513), a gps-t sikerült is működésre bírnom, de a mobilnetet nem. Egy Digi kártyát tettem bele, ami a Telenor hálózatát használja. Az első furcsaság, h a Mobile Boradban Connections-nál egy pannon nevű hálózatot talál, ami nem tudom honnan jöhet, mert elvileg Digit vagy esetleg Telenort kellene találjon. Az apn-t is próbáltam már Digi-re is állítani, meg net-re is, ami meg a Telenoré, de vagy eldobja ismeretlen hibával, vagy visszaad vmi nullás hibakódot, amihez a szöveget sajnos nem jegyeztem meg, most meg nem tudom előidézni :( Viszont érdekes, h omst a hálózatkezelőben a pannon kapcsolatot connectednek mutatja, viszont a Network Connectiosnál meg a Mobile Broadband Connection-re azt mondja, h not connected ... és persze nem is működik. Próbáltam már többféle drivert, profilt csinálni az Access Connectionban, de sehogy sem jó... nincs esetleg vkinek tapasztalata ezzel?

Új hozzászólás Aktív témák