- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
milestone
tag
Üdv a társaságnak,
Egy elég fura problémával állok szemben. 3 éve vettem egy R61i-t (újat, szakboltból, számlával), beépített ujjlenyomat-olvasóval és hardveres biztonsági chippel. Mindent telepítettem, az ujjlenyomatomat eltárolta. Használtam, minden rendben volt.
Most azonban újratelepítettem a rendszert (XP, ideje volt) Custom Factory Recovery módszerrel a RnR-val A Win indulása után a Client Security Solution nevű program kéri a frissen beállított Win-es jelszavam, rendben, elfogadja, majd kéri a TPM (Trusted Platform Module) jelszavam, hogy elfogadtasson (enroll) a CSS-el, mert állítólag korábban az beállításra került... Én nem emlékszem arra, hogy ezt beállítottam volna... Próbáltam egy pár variációt, persze nem ment. Ha mégse-t nyomok, kiírja, hogy "the user couldn't be enrolled with CSS" és lehet használni tovább gépet.
Egyébként most telepítéskor megint megtanítottam neki az ujjlenyomatom, elfogadta.Arra határozottan emlékszem, hogy annak idején nem állítottam be a BIOS-ban sem Supervisor, se Power-on, sem pedig Hardisk1 jelszót. Most sincs így beállítva.
Talán említésre méltó lehet, h. nemrég volt szervizben a gép ventilátor cserére, és mintha azt mondta volna a szervizes, hogy BIOS default-ot állított be. Dehát ettől jelszót nem kérhet.Egyrészt attól félek, hogy nehogy letiltson a belépéstől, használattól egy művelet után, másrészt vissza akarom venni az uralmat felette, mégiscsak én vagyok az ő gazdája, nem fordítva
Van-e esetleg egy gyári alapbeállítás erre (pl. 1234)?
Mit javasoltok?
A BIOS-ban van egyébként bizonyos jelszavak visszaállítására lehetőség, de erre a TPM-esre nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Probook 440 G11 (9Y7Q2ET) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , 512SSD
- HP Probook 440 G11 (AA0Y5ES) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , Win11 pro
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- Dell Latitude 5580 üzleti notebook i5/16GB/256GB 1 év garancia
- Acer Nitro V ANV15-51-554Z i5 13th Gen Intel(R), RTX 3050
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest