Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
Sziasztok!
Pár hete boldog tulajdonosa vagyok egy ThinkPad T43 nak, szerencsésen vettem nagyon szép esztétikai és műszaki állapotban (kopp, kopp).
Kérdésem az lenne, hogy bár nem feltétlenül erre "kellene" használni a gépet de párszor elvittem LAN partira és nézegettem Everestel a hőmérsékletet és 70-80 fok körül van terhelés alatt venti gyönyörűen dolgozik, nem hangos magas fordulaton sem kb 4ezret forog, szépen vissza is hűti egyből ahogy kilépek.CPU és a GPU ami picit magas..
CPU 70-80, GPU 60 környéke.Kell ezek miatt az értékek miatt esetleg aggódni vagy ez laptopnál ami amúgy is egy zártabb rendszer normális a 10-15fok plussz? Inkább ne nyúzzam ilyenekre?
..vagy amit mások mondtak erre a kérdésre hogy: ez IBM ® erre készült tegye a dolgát.Köszönök minden infot.
Alap windowsban minden oké teljesen normálisak az értékek.
Ez intenzív WarCraft 3 vagy Counter Strike Source alatt értendőek a magasabb értékek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- E-roller topik
- Villanyszerelés
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- Megreformálja az otthoni AI-t a Framework Desktop
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Nagy Teljesítményű Acer Nitro Gamer Laptop 5 (RTX 3070) - GARANCIÁLIS 2026 VÉGÉIG!
- Prémium Hordozható Razer Blade Stealth Gamer Laptop 13" Karcmentes Állapotban
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14" 2.8K OLED 90Hz - Ryzen 7-5825U - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR
- Acer Aspire 3 15.6" A315-23-A8DS - AMD 3020e, 8 GB RAM, 128 GB SSD, Win 11 Pro
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G713QE! R7 5800H / RTX 3050Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest