Új hozzászólás Aktív témák

• metal01

őstag

Hello!

A T400-as gépemhez lenne szükségem recovery DVD-re. Eredetileg Vista business 32 bit volt rajta. Igényeltem recovery DVD-t a szerviztől (WIN7 prof 64 bit prof. HUN OS-t). A szerviz azt mondta, hogy simán lehet ezt is rendelni, nem csak Vista-t. A termékkulcs jó a W7-hez is. A helyzet viszont az, hogy a 64 bit helyett 32 bites W7 HUN OS-t kaptam a szerviztől. (Valószínű, hogy rosszul adták le a rendelést :/ ) A 4 GB ram miatt viszont szükségem lenne a 64 bites OS-re, és a gyári telepítés sem utolsó szempont. (driverek, szoftverek, stb.)
    Ezt utólag már korrigálni nem lehet, mert csak egyszer lehet rendelni ilyet a gar. időn belül. Amit meg a Lenovo kiküldött, már nem veszi vissza, hiába bontatlan a lemez.
    Szóval a kérdésem az lenne, hogy nincs e valakinek ilyen recovery DVD pack-je (W7 64 bit Prof. HUN), aki le tudná nekem másolni. Természetesen minden költséget állok.

A gép típusa: T400 2765-52G

A másik:

Gyakran csinálja azt a gépem, hogy egy pillanatra elsötétül a képernyő, majd megjelenik a fényerő állító "csúszka" a képernyő alján (ami normális esetben az fn+home/end kombóra jön elő ugye), és átvált a fényerő az akksiról való működéshez beállított értékre. Majd néhány másodperc és vissza. A szerviz azt mondta, hogy ez szoftver hiba lehet, mert hardveresen semmit nem találtak. Vélemény?

Üdv.:

M.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés