- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Ebook okosítás: kijelző kalandok
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz
n0_gAboR #15629 üzenetére
Az az igazság, hogy én ezt meg is teszem, ha kell, amennyiben valahol le akarnak sz@rni és tudom, hogy igazam van...
Eddig legkésőbb:
- a fogyasztóvédelem felkeresése után, vagy annál a pontnál, hogy a sajtóban fognak értesülni a dolgokról
mindig megváltozott a hozzám való hozzáállás.
Ill. már az is előfordult, hogy a fogyasztóvédelem bevonása után internetszolgáltatótól én kaptam ingyenes hónapokat, valamint pl. az EON energiaszolgáltató pedig kötbért fizetett nekem.
A leírásomban foglaltak betartásával eddig - lekopogom - ahol szót kellett emelnem egy szolgáltatás vagy fogyasztóvédelmi probléma miatt, mindenütt sikerült kiverekednem az igazamat!
Az az igazság, hogy ebben a mai rohanó, lesz@rom tablettát szedő világban ha nem határozott az ember, akkor nem tud elérni semmit sem.
Szóval én azt tudom javasolni mindenkinek, hogy IGENIS időt kell szakítani az ilyen dolgokra, mert pont ezt használják fel ellenünk - vagyis hogy 10-ből 7-8 fogyasztó nem járja végig a panasszal kapcsolatos dolgokat -
(#15626) SzalaiG:
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9480m - i5-4GEN I 4GB I 180 GB SSD I 14" I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3179
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest