Új hozzászólás Aktív témák

• Bizsu1st

aktív tag

válasz scarbantia #124304 üzenetére

Szia! Jól összeszedett írás, de sajna csak akkor lenne életképes, ha a vezérlőt sikerülne resetelned...
    Csináltam ilyet már három alkalommal, de csak egy T410 gyári 9cellás akkuval lett "használható" a végeredmény.
    A használható alatt azt értem, hogy sehogysem tudtam rávenni, hogy felfogja a vezérlő, hogy új cellák vannak benne, így ugyanúgy 60-70% elhasználódást érzékelt(pontosan nem emlékszem már), ami a gyakorlatban azt jelentette, hogy 30perc alatt lemerült 7%-ra, utána ezen a 7%-on még elketyegett 3órát... Aida osd-vel kiírattam a cellafeszkót és az alapján figyeltem, hogy 10v alá ne merüljön.
    A másik két akku ugyanígy nem fogta fel az új cellákat, de ott nem állt meg a merülés 7% környékén, azok kikapcsoltak. Hiába próbáltam az akkukat Power Managerrel nullázni, eredménytelen volt.
    Láttam én is egy csomó Youtube videót, hogy mindenkinek sikerült, sőt még olyat is, hogy a tervezettnél nagyobb kapacitásút jelzett az akkura, de szerintem otthon ez kivitelezhetetlen...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés