- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaben92
őstag
Sziasztok,
Kimentettem a cégtől pár darálóra ítélt cuccot (leginkább régi S7 PLC-k, Siemens PG 720C, etc,) de akadt egy T60 és egy T61 is, mindkettő elég szép állapotban.
Az egyetlen gondom, hogy ugye mindenféle jelszavak vannak mindenhol és ebből kizárólag a BitLocker jelszót tudom mindkettőhöz. Sose volt ilyen régi TP-m, bekapcsoláskor a BitLocker kér jelszó 1-et HDD ikonnal (ezt tudom), utána viszont bekéri a második jelszót amiről fogalmam sincs.
Utána olvastam neten és láttam pár megoldást (leginkább EEPROM trükközéseket) de nem igazán tudom mi fake, mi valós szóval ha valakinek van valami tuti tippje azt szívesen veszem. Jó lenne visszahozni őket az életbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Suzuki topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- Napelem
- TCL LCD és LED TV-k
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo Legion 5 Gamer laptop, gyönyörű állapotban, tuningolva!
- Lenovo LOQ 15IRX9 - 15,6"FHD 144Hz - i7 13650HX - 16GB - 1TB SSD - Win11 - RTX 4050 6GB - 2év gari
- Lenovo 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Magyar Világító billentyűzet,nVmeSSD,jó akku
- Lenovo Legion 5 Gamer Laptop gyönyörű állapotban, dobozával. (RTX 3060)
- Asus játékra is,core i5 ,Geforce GT940M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD+HDD,nagyon szép állapot,W11
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Lenovo LOQ 15IRX9 - 15,6"FHD 144Hz - i7 13650HX - 16GB - 1TB SSD - Win11 - RTX 4050 6GB - 2év gari
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged