Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ricsip

addikt

Na, megvolt a billentyűzet-csere EU-ról magyarra. Ez az "EU billentyűzet" volt az első eufémizmus a hardverapró-n, amibe belefutottam most h. keresgéltem ilyen gépet. Jó tudni h. ezek szerint magyarország nem EU-nak számít :U
    A következő pofáraesés a gravirozott meg festett versus valóban magyar billentyűzetek közötti határeset-átverési lehetőségei.

Vissza a billentyűzetcserére: kezdtem a legnagyobb hibával: a bzi gyártó gagyivideóinak hittem, h. a kivétel is 1 perc, meg az új beszerelése is egy perc. Azaz szumma 2 perc a teljes csere. Na hát a nagy büdös lófszt. A 2 csavart alig bírtam kihajtani, pedig vagy 5 készletem van pici PH0-PH00 méretből és társaiból, de valahogy egyik se volt jó a 2 közül az egyikbe. Mintha picit el is lett volna nyírva a csavar feje. Sebaj, az én próbálkozásaimtól aztán már végül szinte teljesen el lett. Aztán végül egy pici laposfejű forgatta meg a legjobban. Igenám, de akármeddig csavartam, az istennek nem akart kijönni a 2 csavar. Ok, ez viszonylag hamar leesett, maradnia kell a helyén rögzítve, csak ki kell lazítani. Na de azután próbálnám tolni ki a keretből, meg se mozdul. A telefonszerelő kitben levő gitárpengetőből egynek konkrétan letört a fele akkora erővel próbáltam kifeszegetni.

Akkor irány jutub, a lenovo kamuvideója után lássuk a valódi igazságot. Megnéztem 2-t, azokon már látszott h. kűzdenek azok is mint disznó a jégen, mire kiimádkozták a bill-t a helyéről. Plussz a halálom, mikor a szerelős videóban minden látszik, csak a baromjának a keze nem, meg h. a célterületen PONTOSAN milyen mozdulatot csinál. A bónusz halálfej meg akkor jár, ha a hülye tucc-tucc zene megy a videó alatt és humán narráció nincs hozzá.

Végül a 4. videóban bökte ki a kis indiai csak úgy véletlenül, h. "glued in the middle" azaz a 2 csavar között fel kell feszegetni pontosan középen mert gyárilag nyomnak oda 1 kis ragasztót. (Hogy az anyjukba szakadt volna bele a fejük a lenovonál). Addig hiába is feszegettem a két szélét felfelé, mert a középtájékon a 2 egérgombos rész alatt fogott a ragasztó. Így hiába volt kicsavarozva a 2 csavar elvileg jól, akkor sem mozdult szinte 1 mikrométert sem.
    Hát őszintén, rendesen leizzadtam ettől a szartól. Pedig múltkor az ssd cserétől jobban fostam, ott csak az egyik fület törtem le mikor az alját lefeszegettem, itt a billentyűzetnél meg láttam h. nem kell levenni a hátlapot, óóó na akkor az úgy mennyire könnyű lesz!

Régebbi dell lattitude-t, hp probook-t szedtem már szét évekkel ezelőtt, de ez a lenovo messze magasan viszi a prímet az ipari salak kategóriában. Vagy az összes mostani ultrabook ilyen keservesen szerelhető ha nem ez az embernek a napi 8 órás elfoglaltsága?

Új hozzászólás Aktív témák