- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
válasz
fungi #115854 üzenetére
Nem mondta. Gondolkodtam és nem fogok lefeküdni ennek a kereskedési kultúrának, nehogymárbasszameg az igénytelenséghez ésvagy sumákoláshoz konvergáljon az egész használtpiac. Használt termékekre 1 év jótállást ír elő a ptk., pont. Tudom, engedjem el, de ezt már nem, elég. Ha más be tudja karikázni a foltot és nyomott áron adni emiatt vagy más hiba miatt, akkor az legyen a sztenderd, ne pedig ez. Nem fogadom el a lejtőt.
TP-fronton eddig egyébként én is burokban éltem, zsinórban 3-at kifogtam az évek alatt, gyk. én járattam be őket. Főleg az állapotában vadiúj T60p nagy élmény, mikor találkozik minőség és az újság, azt úgy belevetetném az állami tantervbe is.
PWM fronton viszont még mindig a régi iskolát hozza a T530, kell néznem - szó szerint - modernebbet. Tudtok ajánlani? A legjobb a DC-vezéreltség lenne, de annak esetleges hiányában élhető, magasabb frekijű PWM-megoldással bíró modellt keresek. (S lám, ebből nincs is harag senki felé, hiszen csupán a gyártói konstrukció meg én nem találkoztunk).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vallás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Motoros topic
- Eszeveszett AI adatközpont bővítés folyik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5430 14" FHD IPS Core i7 vPRO 1265U 10 Mag 32GB RAM 512GB NVME SSD Gar
- Precision 3590 15.6" FHD IPS Ultra 7 155H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest