Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- kemotox: Ki érti ezt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Amennyiben donjohnson javaslata nem oldja meg. Akkor amivel én találkoztam ugyanerre a jelenségre, hogy lényegében kék halál van kikapcsoláskor, lényegében driver hiba. Ezt Win logban meg tudod nézni mi történik kikapcsoláskor. Az elvileg tovább kéne segítsen.
Specifikusan egyik Win10 verzió update után volt jellemző, de már nem emlékszek melyik. Pár hónap után eltűnt, azt tudom hogy volt valami beállítás ami megoldotta, de rohadtul nem jut eszembe hogy mi.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ford topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- LEGO klub
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Ryzen 5 Lenovo IdeaPad 3 laptop(Újszerü)
- Lenovo Legion Pro 5 i5-14500HX 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA GeForce RTX 4060
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- Asus ROG Zephyrus G14 GA402XV AMD Ryzen 9 7940HS/RTX 4060/32GB RAM/1TB SSD eladó RITKASÁG!!!
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Macbook Pro 2019 // i5 // 1TB // Számla+Garancia //
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest