Hirdetés
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sqpp
őstag
válasz
donjohnson #100226 üzenetére
Bocsi, valószínűleg nem érted a helyzetet, kicsit túltoltam szóval most elég zavaros.
Na szóval a lényeg, hogy megyek vissza Win10-re.. Nosza.. indítanám újra a gépet, hogy bootoljak, erre jelzi az imént említett hibát. Oké.. olvastam utána.. kiszedtem az Optane-t.. úgy semmi baj nem volt.. tudtam bootolni is már..
Mivel HDD-n nem akartam szórakozni, eközben vettem egy Samsung EVO-t, így megy a gép frankón az SSD-vel, akár csak HDD-vel és Optane nélkül.
Ha pedig Optane-el, egyik meghajtóval sem megy, se SSD, se HDD..
Közben a Lenovo USA-val beszéltem, hát mit mondjak.. vannak bajok.. konkrétan még el kellett magyarázni, hogy ők adnak T480-at, Optane-al együtt.. Azt írták, hogy küldenek egy új modult. Remélhetőleg azzal rendben lesz. (SSD-nél már felesleges lehet, de azért ha már megvan tudjam használni, mert ezt még a hazai gépbe se tudom a mérete miatt berakni)
Egyébként már gondoltam arra, hogy a bibi az lehetett, hogy az Optane-t kikapcsoltam a BIOS-ban és azóta nem ismerheti fel.. ugye így BIOS-ba lépni sem tudok, ha pedig ki van véve, akkor az opció nincs ott, hogy bekapcsoljam.
Ha végül sehogy sem lesz jó, akkor feladom. Marad az SSD és örülök.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a One UI 8 frissítés közzététele
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 160GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia
- Dell Inspiron 15 5518 /11.gen i5-11300H 24GB ram/512 GB SSD FHD
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest