Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sqpp

őstag

válasz donjohnson #100226 üzenetére

Bocsi, valószínűleg nem érted a helyzetet, kicsit túltoltam szóval most elég zavaros.

Na szóval a lényeg, hogy megyek vissza Win10-re.. Nosza.. indítanám újra a gépet, hogy bootoljak, erre jelzi az imént említett hibát. Oké.. olvastam utána.. kiszedtem az Optane-t.. úgy semmi baj nem volt.. tudtam bootolni is már..

Mivel HDD-n nem akartam szórakozni, eközben vettem egy Samsung EVO-t, így megy a gép frankón az SSD-vel, akár csak HDD-vel és Optane nélkül.

Ha pedig Optane-el, egyik meghajtóval sem megy, se SSD, se HDD..

Közben a Lenovo USA-val beszéltem, hát mit mondjak.. vannak bajok.. konkrétan még el kellett magyarázni, hogy ők adnak T480-at, Optane-al együtt.. Azt írták, hogy küldenek egy új modult. Remélhetőleg azzal rendben lesz. (SSD-nél már felesleges lehet, de azért ha már megvan tudjam használni, mert ezt még a hazai gépbe se tudom a mérete miatt berakni)

Egyébként már gondoltam arra, hogy a bibi az lehetett, hogy az Optane-t kikapcsoltam a BIOS-ban és azóta nem ismerheti fel.. ugye így BIOS-ba lépni sem tudok, ha pedig ki van véve, akkor az opció nincs ott, hogy bekapcsoljam.

Ha végül sehogy sem lesz jó, akkor feladom. Marad az SSD és örülök.

Új hozzászólás Aktív témák