Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sqpp
őstag
Skacok Lenovo 420-nal mi oka lehet ha lefagy a Logonal a Win10 telepitese? Driver gond vagy BIOS frissites?
Próbáltam Windows 7 alól is frissiteni, illetve USB-ről is, de mindig stuck a Win 10 logójánál.
Hibakód meg csak ezt irja:
[ Szerkesztve ]
-
sqpp
őstag
0xc19001-0x20017
-
sqpp
őstag
Sziasztok, most tervezek venni full extrás T480-at és csak kérdezném, hogy esetleg kinek van itt ilyen? Mert lenne pár kérdésem.
-
sqpp
őstag
válasz fattyu #99254 üzenetére
Akksi időt kérdezném, hogy nektek milyenm? Én speciel 72 és 24 Wh-ás kivitelben veszem tehát elvileg a kettő összideje ~94 Wh amivel elég sokáig kikellene bírnom nemde? (New Yorkban dolgoznék és nem tudom, hogy netkávézókban esetleg van e lehetőség tölteni, ezért is inkább akksizom)
330 körül venném (1000 USD), mert kint veszem majd meg. Itthon nem adok érte 600-at. Szerintem úgy teljesen megéri.
-
sqpp
őstag
Sziasztok!
Mától Thinkpad T480 tulaj vagyok
Remélem sok jó embert ismerek meg ebben a topikban is!
-
sqpp
őstag
Van itt valakinek T480 pls?
-
sqpp
őstag
Ohh, remek!!!
Neked amúgy az akksi idő milyen átlagos munkával és-vagy netezéssel? Én is ebben az akksi kiszerelésben vettem, azért vagyok kíváncsi rá. De csak 2 nap múlva érkezik meg valószínűleg és nagyon várom.
A kérdésem inkább az lenne, hogy Type C-vel van a töltés, ha jól tudom.. ugyebár.., próbáltad már power bankkal is tölteni? Amazonon találtam 45W-os töltőket, amivel Macbook-okat is lehet tölteni, ezért gondoltam, hátha vetemedett már ilyenre valaki
[ Szerkesztve ]
-
sqpp
őstag
Tudja valaki, hogy a Turbo Boost alapból van-e? 3.6GHz-ig kéne felcsúsznia max, de szerintem jeleneg 1.7-en ketyeg.
[ Szerkesztve ]
-
sqpp
őstag
Nektek úgy átlagosan meddig bírja az akksi? Régebbi TP tulajoktól kérdezem
-
sqpp
őstag
Értem, köszi a válaszokat, egy 24Wh-os akksinak kb meddig kellene bírnia?
Olyan munkára gondolok ezalatt, hogy kb 2-3 fül fut Chrome-ban (ügyfélszolgálat)
Wifi kell meg kb 30%-os fényerő, gondolom a belső akksinak nem kell acélosnak lennie (Ott a 72-es is)
-
sqpp
őstag
válasz FoxiestFox #99681 üzenetére
Hihi.., otthonrol dolgozom, oda ott az adatlapomban lévő masina, ez akkor kell ha utazom
[ Szerkesztve ]
-
sqpp
őstag
válasz FoxiestFox #99686 üzenetére
Sir, yes, sir
-
sqpp
őstag
i7 mennyivel fogyaszthat többet? szerinted megérné cserélni i5-ről?
NVME az tuti lesz, ha esetleg 1x szétszeded, mond már hogy ugyan melyik van benne.
A többi nem izgat, mert max úgy is 16-ot pakolok bele egyelőre.
Nekem nagyon korrekt áron lett meg így az ünnepek alatt.
[ Szerkesztve ]
-
sqpp
őstag
Ti linuxból mit javasoltok egyébként? Ubuntu, esetleg Debian?
-
sqpp
őstag
válasz stork13 #99911 üzenetére
Szerintem az lenne a legjobb megoldás, hogy dual boot.. de még nem tudom, itt azért van különbség az IGP meg a dGPU (MX150) között jócskán
Odahaza meg úgy is ott az asztali gép 1080Ti-vel.
Munkára használnám a Linuxot (főleg hogy tárhelyszolgáltatásban dolgozok, oda az a best..), emellett szórakozni, játszani pedig a Windows 10 Home, ha már úgy is eredeti
Persze, valszeg egyébként Ubuntu lenne tutira, a Gnome és a Unity a kedvencem. A Gnome miatt is mondtam a Debian-t.
[ Szerkesztve ]
-
sqpp
őstag
válasz tothjozsi96 #100095 üzenetére
Próbáld felrakni, nálam bevált T480-nál, mindig kinyomta a küszöbértéket a Vantage, de aztán ez segített.
Egyébként ugyan ez megtalálható itt:
C:\ProgramData\Lenovo\ImController\Plugins\ThinkPowerPackage\x86
[ Szerkesztve ]
-
sqpp
őstag
T480-nál lehet Legacy Boot-ra váltani? Raknék fel Ubuntut..
-
sqpp
őstag
Na az első házifeladat is kész!
Szeva HDD, üdv Samu
Egy kérdés, valaki resetelt már CMOS-t? Lett egy bibi és mikor az Optane benne van a gépben, akkor nem indul, arra hivatkozva, hogy hardverváltozás van, na most ilyen esetben a BIOS-ba se tudok belépni.
(Kiderült, hogy elvileg a Rapid Storage-t kellene engedélyezni, na de ez nekem meg sem jelenik már a BIOS-ba, eddig ott volt..)Arra gondoltam, hogy esetleg kiveszem a bios elemet pár percre, had reseteljen (mikor benne van az Optane) vagy ennek így semmi értelme? Mit kellene szerintetek?
[ Szerkesztve ]
-
sqpp
őstag
-
sqpp
őstag
válasz donjohnson #100224 üzenetére
Az a gubesz, hogy ha az Optane benne van a BIOS-ig sem jutok :/
-
sqpp
őstag
válasz donjohnson #100226 üzenetére
Bocsi, valószínűleg nem érted a helyzetet, kicsit túltoltam szóval most elég zavaros.
Na szóval a lényeg, hogy megyek vissza Win10-re.. Nosza.. indítanám újra a gépet, hogy bootoljak, erre jelzi az imént említett hibát. Oké.. olvastam utána.. kiszedtem az Optane-t.. úgy semmi baj nem volt.. tudtam bootolni is már..
Mivel HDD-n nem akartam szórakozni, eközben vettem egy Samsung EVO-t, így megy a gép frankón az SSD-vel, akár csak HDD-vel és Optane nélkül.
Ha pedig Optane-el, egyik meghajtóval sem megy, se SSD, se HDD..
Közben a Lenovo USA-val beszéltem, hát mit mondjak.. vannak bajok.. konkrétan még el kellett magyarázni, hogy ők adnak T480-at, Optane-al együtt.. Azt írták, hogy küldenek egy új modult. Remélhetőleg azzal rendben lesz. (SSD-nél már felesleges lehet, de azért ha már megvan tudjam használni, mert ezt még a hazai gépbe se tudom a mérete miatt berakni)
Egyébként már gondoltam arra, hogy a bibi az lehetett, hogy az Optane-t kikapcsoltam a BIOS-ban és azóta nem ismerheti fel.. ugye így BIOS-ba lépni sem tudok, ha pedig ki van véve, akkor az opció nincs ott, hogy bekapcsoljam.
Ha végül sehogy sem lesz jó, akkor feladom. Marad az SSD és örülök.
[ Szerkesztve ]
-
sqpp
őstag
válasz azbest #100241 üzenetére
Nem így történt, alapvetően már akkor sem indult be, mikor még ki sem vettem semmit a gépből. Azért vettem ki mert nem indult sehogy. Újratelepíteni sem tudtam.
Tekintve, hogy 15 éve fogalkozok IT ügyben, valószínűleg betudok lépni egy BIOS-ba, ha van rá mód, de nincs
Másik gépbe nem tudom 2242-es NVMe-ről van szó. ehhez egy hasonló kaliberő laptop kellene, esetleg adapter, ha létezik.
Olvasd el kérlek, amit írtam.. Optane nélkül nincs rá mód bekapcsolni a Rapid Technology-t. Ez volt az első gondolat, már az elején.
Köszönöm azért, de inkább megvárom az új modult, már elég volt 2 napot rápazarolni
darvinya
Máshol is olvastam ilyen hibát, de ott nem formázták sajnos. Szóval elég ködös az egész.[ Szerkesztve ]
-
sqpp
őstag
válasz donjohnson #100264 üzenetére
Jó ez igaz, de egy ősrégi processzor mellett felesleges is.
-
sqpp
őstag
Sziasztok!
Fater Thinkpad L420-asaba, szeretnek egy kis turbot dobni. Az SSD tuti, hisz most egy 7200-as HDD van benne. A 16 GB RAM nem tudom, hogy egyaltalan lehetseges-e, illetve hogy van ertelme..
Processzorrol is hallottam, hogy megoldhato masik, no meg persze az akksi, ebbol is a legnagyobbat vennem. Ezekrol tudna valaki valami hasznos tanacssal ellatni?
Sorry, hogy ekezet nelkul irok, de amcsi kiosztas, es szeretnek picit erre is tanulni. (Magyar nincs fent)
-
sqpp
őstag
Ti akksit a Lenovotol vesztek kozvetlenul? L420-hoz kellene.
-
sqpp
őstag
Az az amcsi Lenovo egyszerűen felfoghatatlanul szánalmas.
Először is, megvettem a T480-at odahaza, az itteni címre, aztán felhivnak, hogy bibi van, mivel Magyarországról van a kártya, oké, elintéztük, megerősítették. Mondták minden oké.
Kiküldték a laptopot. Én megkaptam, mind szép és jó, erre kapok egy értesítést az egyik behajtó cégtől itt kint, hogy nem kapta meg a Lenovo az ezer valahány dollárt...
Kérdem én, mi a francnak küldik ki a laptopot, ha nincs kifizetve még...
Mindezt egyébként a Lenovo meg sem kérdezte, hogy minden oké a fizetéssel? Valami nincs rendben, felhívhatnánk önt X napon?! Semmi..
Erre még elérni is kb lehetetlen őket. Vicc az egész.
[ Szerkesztve ]
-
sqpp
őstag
T480-ra milyen Linuxot javasoltok? Mate, Debian, Ubuntu?
-
sqpp
őstag
válasz Apollyon #101167 üzenetére
Tekintve, hogy webtarhely teren dolgozok, nem nagy falat, nyugi
Csak nem tudom hogy mi mennyire mukodne a T480-al, azt mar eszre vettem hogy Ubuntun sok minden nem megy.
MX150et hasznalna egyaltalan? Ha mar van akkor legyen
No meg nem artana valami, ami nem eszi meg az akksit. Hisz ezert vettem 96Wh-s kivitelben.
[ Szerkesztve ]
-
sqpp
őstag
Azt valahogy meglehet oldani, hogy ha pl egeret csatlakoztatok, akkor a touchpad ne menjen, viszont a trackpoint igen? - T480
[ Szerkesztve ]
-
sqpp
őstag
válasz donjohnson #101224 üzenetére
Vicc ez az ár
-
sqpp
őstag
Akinek itt van Thinkpadból több az mire használja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo x240 üzleti notebook, i5 / 8GB / SSD / 3G gyári magyar bill, JÓ AKKU!!!, töltő, táska OLCSÓN!
- HP ENVY 15 fémházas notebook - i7 4700MQ / 8GB RAM / 240GB SSD / GT 840M 2GB - vil.bill.
- Lenovo Y520, 8Gb ram, 1TB HDD, gyári töltő
- ESHARK GURUWA 15,6" gamer merevített hátizsák powerbank csatlakozás, új
- HP Pavilion 15" i5-32GB-512GB laptop, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs