Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
xcbiker
addikt
válasz VaniliásRönk #8402 üzenetére
Az auto konfig gombra gondolsz?
Mert az alap, hogy azt megnézem.Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz xcbiker #8403 üzenetére
Igen arra, csak azért kérdeztem, mert velem is előfordult már, hogy kínomban megnéztem a Windows Súgót, és az első kérdésnél a "homlokomra csaptam": "Bedugta a hangfalat a hálózati..."
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
teigro
csendes tag
hali!
azt szeretném kérdezni,hogy most akarok egy jó hp laptopot venni,amit egy kis játékra,de főleg film és sorozatnézésre szánnék.csak 17"-es laptopok érdekelnek,és érdekelne a véleményetek erről,hogy megéri-e a 170.000 Ft-ot,és jó lesz-e azokra a dolgokra,amiket írtam:HP 6830s Notebook NN328ES
Intel Centrino Duo Core 2.0GHz T4200
Chipkészlet: Intel® PM45 Express
Memória: 3GB
Kijelző: 17" WXGA matt TFT 16:9 (1440 x 900)
Winchester: 320GB SATA 5400rpm
Optikai meghajtó: 8x DVD író (+/-RW Dual Layer)
Videókártya: ATI Mobility™Radeon™ HD3430 256MB
Hangkártya: Intel High Definition audio compliant audio chip
Billentyűzet: magyar
Akku/üzemidő: 4400 mAh (Lithium-ion)
Interfész: 56K modem, VGA monitor kimenet, Bluetooth, Gigabit LAN (10/100/1000), Wireless LAN 802.11b/g, USB 2.0 (4db), Express card kártyahely
Multimédia: 4 az 1-ben kártyaolvasó, beépített webkamera
Operációs rendszer: FreeDos
szerintetek ez milyen?még netezésre is használnám,de az csak mellékes.mielőbbi válaszokat köszönöm
még utoljára azt szeretném megkérdezni,hogy a képernyőnél mit jelent az a matt szó,és milyen ennek a laptopnak a hangzása?[ Szerkesztve ]
-
ANT
addikt
válasz kozyadam #8397 üzenetére
Már nem azért, de szerintem nem kell indokolni a HP-nél, hogy miért kérsz tőlük telepítő lemezt. Elkérik a laptop SN-t, lecsekkolják, hogy milyen op.rendszerrel lett eladva, és ugyanolyat minden egyéb kérdés nélkül postáznak. Legalábbis tavaly márc-ápr. környékén még így működött a dolog.
''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
-
spyduck
nagyúr
Már nem azért, de szerintem nem kell indokolni a HP-nél, hogy miért kérsz tőlük telepítő lemezt.
Ebbe teljesen igazad van. Én az elmúlt 3 hónapban 3-at is rendeltem.Elkérik a laptop SN-t, lecsekkolják, hogy milyen op.rendszerrel lett eladva, és ugyanolyat minden egyéb kérdés nélkül postáznak.
Abban is 100%-ig biztos vagyok, h nem tudják serial alapján, h nekem milyen oprendszer vana gépemen, ezáltal olyat kérek amit akarok. Persze rákérdeznek de lehet bármit mondani Ha a netes garirendszer azt jelzi, h a garancia aktív akkor küldik az oprendszert postán 1-1,5 héten belül. És mivel a netes rendszer az ASIS gépekre is azt jelzi, h a gari aktív ezáltal arra is küldenek regisztrált oprendszert. Az viszont más kérdés, h a matrica nélkül nem érvényes. -
ANT
addikt
válasz spyduck #8407 üzenetére
Azt talán nem tudják SN alapján, hogy jelenleg milyen op.rendszer van rajta, de hogy milyen előtelepített rendszerrel került forgalomba, azt azért csak-csak...
Konkrétan nekem anno kizárólag Vista Business-t ajánlottak (SN bediktálása után), annyiban volt választásom, hogy 32 vs. 64 bites, angol vs. magyar nyelvű legyen-e?
Ja meg downgrade joggal kérhettem volna ikszpét is. No, thanks.''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
-
spyduck
nagyúr
milyen előtelepített rendszerrel került forgalomba, azt azért csak-csak...
A vicc az, h azt sem tudják. Olyan gépre is lehet oprendszert kérni amihez nem volt vásárolva semmi.annyiban volt választásom, hogy 32 vs. 64 bites, angol vs. magyar nyelvű legyen-e?
Szerintem ez azért volt mert az ügyfélszolgálatos kérdésére elmondtad, h XP matrica van a gépeden így csak XP-t kérhetsz.
Ha nem hiszed el hívd fel a HP-t és serialodra kérj egy Vistát. Ki fogják küldeni. -
ANT
addikt
válasz spyduck #8410 üzenetére
(Nem XP, hanem Vista matrica van a gépemen.
Másrészt semmi egyebet nem mondtam, csak a SN-t diktáltam be.)
De végül is mindegy, mert nekem megfelelt a Vista Business telepítő. Csak szerettem volna egy tiszta op.rendszert, ami nincs felhizlalva a sok felesleges HP sz@rsággal.
Az már viszont tényleg az örö'bódottá' teteje, ha op.rendszer nélküli laptophoz is adnak telepítőlemezt.''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
-
Digitalis
senior tag
Ha vennék notit bolti számla nélkül, viszont hivatalos HP garral, akkor gáz esetén működne a szla nélküli hivatalos HP-gar?
Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
xcbiker
addikt
Nam írná össze valaki, hogy mely Pavilion DV5-re sikerült már az egyes tulajoknak XP-t eröltetni?
Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
zetecR
addikt
Ha egy ovális csatlakozós HP tápnak lecserélem a csatiját kerekre, akkor az meghajtja rendesen a dokkolómat?
Van a csati formán kívül van més különbség is? -
spyduck
nagyúr
válasz Csabee. #8418 üzenetére
Én eddig Xp-t és Vistát 4 HP ügyfélszolgálatostól kértem de csak 3-tól kaptam. A 3 nő adott. Egyszer egy férfi vette fel, az azt mondta nem tud küldeni, lenyomtam a kagylót, újratárcsáztam és rögtön küldték.
Az én véleményem az, h ha konkrétan megmondod mit akarsz akkor megkapod, bár a Pavilion newm híres az XP támogatottságáról szóval nektek lehet ezért is nehezebb.Azt kell mondani:
A gépeden Angol XP van és szeretnél helyette magyart kérni, ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Gááboor
tag
Sziasztok.
Adva van két hp pavilion, az eggyiken a vezeték nélküli jelerősségre kiváló, a másikon meg nagyon jó értéket ír ki és az a rovátka jelzőnél is eggyel kevesebb van. Miért van ez ha mind a kettő gép ugyan ott van helyileg. Online rádiónál érezni is a különbséget mert többször szakadozik. Van valami ötletetek miért van ez? -
Adam86
tag
Hello,
A HP pavilion DV5 1080eh gépemhez adtak 2db távirányítót, viszont egyikse működik.
Korábban mentek, még vista alatt (amit a géphez adtak)
Jelenleg win 7 van fennt, de gondolom driver gondok lehetnek. Valaki tudna adni egy drivert? a hp oldalán nem találtam.Lenovo Thinkad T500
-
agyhalal
aktív tag
válasz Csabee. #8416 üzenetére
Nekem is ugyanez volt a válaszuk az e-mailemre. Utólag belegondolva nem kellett volna kifejtenem miért akarok Recovery lemezt kérni tőlük. De nem gond, várok pár napot, esetleg egy hetet és újra kérek tőlük, de nem fogom megindokolni miért van rá szükségem.
[ Szerkesztve ]
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
-
kozyadam
tag
nekem is 2 távom van és win7em de nálam mind2 műxik. ENE CIR drivert feltetted?
itt keresgess -
veterán
-
veterán
ENE CIR receiver driver. Fent van.
[ Szerkesztve ]
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
Adam86
tag
válasz SeniorTilla #8431 üzenetére
Ezeket próbáltam, de nem mentek. 64bites win7em van, de nem volt jó a 64bites vista driver.
Lenovo Thinkad T500
-
veterán
Igen, nem ártana, ha pontosan megjelölnéd a környezetet. Nem futnánk felesleges köröket. A: doktor úr, beteg vagyok, mit ajánl? nem elég
Szóval: pontos win verziót kérek.
[ Szerkesztve ]
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
Adam86
tag
-
kozyadam
tag
nekem pedig megette a drivert és műxik vele. próbáld meg, hogy az eszközkezelőben keresed az ismeretlen eszközöket. Ezek az Other Devices kategóriában vannak. ha itt nincs ismeretlen, akkor mindenhez van feltéve driver. Ha ez a helyzet, akkor a Human Interface Devices kategóriát nyisd meg és nézd meg, hogy látja-e az ENE CIR Reciever drivert. Ha igen, akkor nagyobb a valószínűsége, hogy a távirányítók vacakolnak.
-
Scrym
tag
válasz Csabee. #8436 üzenetére
Én most vettem a kezembe az igényelt két lemezt:
- Operating System DVD - Vista Home Basic Sp1
- Application and Driver Recovery DVDEzeket kaptam, kb. másfél hét alatt ért ide (Pécs), de ez azért van mert külföldről (Franciaország) postázta a HP.
Felhívtam őket, mondtam, hogy Recovery lemezt szeretnék igényelni, ha van rá mód, kérte a csaje a noti típusát, s/n számát, és hogy milyen op.rendszer van a notihoz. Meg természetesen az alapvető adatokat (név, lakcím, stb.)
És nagyjából ennyi volt, semmit olyat nem kérdezett, hogy miért kell.
Ezt adniuk kell, hisz jár! Megvetted az operációs rendszert. És ezt a csaj is mondta, mikor kérdeztem, hogy kell e valamit fizetnem ezért!
Úgyhogy ne adjátok fel! -
veterán
-
spyduck
nagyúr
válasz SeniorTilla #8440 üzenetére
Milyen igazad van
Nekem már mind1 kaptam 2db XP-t, 1db Vistát, 3db recovery-t és 3db driver dvd-t, ezekkel el leszek vhogy. Ha meg kijön a WIN7 kérek azokból is 3-at -
YxVs
senior tag
válasz SeniorTilla #8430 üzenetére
Szia!
Letesztelted?
Megy jól a DV5 XP-vel?üdv.
YxVs -
YxVs
senior tag
Sziasztok,
Most épp egy DV5-1118eo típussal szemezgetek.
Kérdéseim:
- gyári Vistával HDMI-n átviszi a hangot a TV felé?
- van-e rajta digitális audio kimenet (spdif) amivel a hangot erősítőre tudnám kivinni. ha nincs milyen alternatív megoldás létezik erre?
- ellentmondásos infókat találtam itt a fórum: most akkor küldenek hozzá Recovery DVD-t és driver CD-t kérésre, vagy nem?
- mindegyiken van előtelepített gyári Vista, vagy lehet oprendszer nélkül is venni?
- XP-t fel lehet tolni rá? Vannak hozzá driverek? Mindent felismer? Vagyis teljes értékű?
- olvastam itt olyat is, ha valaki júliusban vesz majd, az ingyen térhet át Win7-re, ez igaz?
- a gyári 6 cellás akku hogyan bírja?Köszi
YxVs[ Szerkesztve ]
-
mzof
csendes tag
Sziasztok!
Mondjatok lécci véleményt nekem :
HP-Compaq NB 550 FU412EA laptopról!Ilyet néztem ki, de gondoltam körbekérdezek
Köszi a választ!
-
Csabee.
nagyúr
válasz SeniorTilla #8440 üzenetére
most beszéltem a HP-val!
nő vette fel, kezdtem örülni, átkapcsolt egy csávóhoz! erre megint csak nem küldenke ki recovery disky-et! Tehát tök jó.. de felajánlotta hogy meg vehetem! na persze meg veszem... ha már 1x kifizettem.. na mind1 ezt a hülyeséget...csak felidegesítazt mondták hogy csak abban az esetben küldenek recovery-t hogy ha szoftveres a hiba! mondom és azt hogy lehet bizonyítani? , nem akartam kötekedni hogy na akkor nekem befagyott a recovery készítésről a dvd készítése.. mind1 érdekes, mert nem hiszme hogy 500ft-nál nagyobb költség lenne ez ez a hp-nak.
Üdv: Csabee.
-
Mania
senior tag
válasz Csabee. #8445 üzenetére
Engem szintén átkapcsolt a csaj, viszont én azt mondtam a csávónak,hogy angol a Vista de magyart szeretnék és nem lehet átállitani mert már fel volt telepitve, + a recovery partición is angol van .Igy már küldtek, de csak recovery + driver DVD-t.Jobban örültem volna egy Vista DVD-nek, mivel tiszta telepitéshez kellett volna, de hát az ember ne legyen telhetetlen. Igy kénytelen voltam máshogy megoldani.
-
Csabee.
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobb2
újonc
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Szeptemberben vettem egy laptopot. Hp 15s-fq5011nh.
Amióta bekapcsoltam a proci venti iszonyú hangos.
Amikor bekapcsolom a gépet hangja sincsen, mintha nem is lenne benne venti.
Majd amikor elkezdem használni, pl megnyitom az operát, a venti sebessége össze-vissza kezd változni. Van hogy kimaxolja magát egy pár percre, és utána visszamegy nullára. Elvittem megnézetni, a fickó frissítette a bioszt meg a drivereket és azt mondta hogy jó lesz, és hogy nem vesz rajta semmi furát észre. De amikor hazahoztam ugyanúgy megbolondult a venti pár perc után. Szinte semmi megterhelés alatt is hangos. Szerintem csak egy hibás hőmérséklet érzékelő lehet. Szerintetek mi lehet a baj?
Köszi.
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Ukrajnai háború
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Öregszem
- PlayStation 5
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- Eladó SurfacePro 5 gyári billentyűvel, rossz akksival!
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- HP Pavilon 14-ce3012nh I5-1035G1, 8GB RAM 120GB SSD MX 130
- Új Acer Nitro V 3év garancia, i5-13420H, 16GB, 144Hz IPS, RTX 4050 6GB, Windows 11 Home
- Kensington Laptop Locking Station 2.0 K64453WW
- Acer 5750G csere vgara
- 88.000 ft -tól vihető. TOP ÁR. Részletfizetés - Bankmentes & Kamatmentes! I5 , 512 GB , 16 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest