Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
veterán
Nem lehet! Az USB nem dolgozik visszafelé az alaplapi tápegység felé, nem is teheti, hiszen 500mA az áramkorlát ha jól tudom; ez pedig 19 voltnál 9,5 watt. A tápegység 90 wattos, szóval 10x ekkora teljesítményű. Az akksi töltése pedig elég nagy energiát igényel.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
xcbiker
addikt
Szerintem 100% hogy nem, mivel 18-19V-ot nem ad le egyik usb töltö sem, valamint az áramerösséggel is gond lenne.
Másik, hogy az usb nem arra való hogy tölts azon keresztül.De ha megcáfol valaki akkor térdre borulok.
[ Szerkesztve ]
Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
YxVs
senior tag
köszi!
az xp egyébként csak úgy ment fel ha az AHCI módot IDE módra váltottam telepítés előtt a biosban.
Azt tudja valaki hogy miután felment az xp hogy lehet SATA módra visszakapcsolni?
Ha biosból próbálom akkor nem bootol be többet az xp.
Valahol hallottam h meglehet csinálni.. -
hattorihanzo
aktív tag
-
Tocsi
csendes tag
Szia!
Hát még nekiesek.. nem adom fel, olyan könnyen!
A gyári cucc, az xp home, de 3 évig nem volt vele semmi gond. Pedig rendesen voltak telepítések, és törlések.
Tehát valami kis gebasz lehet szoftveresen...remélem...ha nem, akkor mehetek a szervízbe. Sajnos nem garanciális már.
Mindent ahogy írtam a gyári image-ről raktam fel. win7-t nem rakom fel. Xp home-on kell, hogy menjenA Te nevedet hogy hivják?
-
VaniliásRönk
nagyúr
Nem tudom miért vagytok ennyire rámozdulva a Recovery lemezre, gyárilag benne van az összes szemét, akár kell akár nem, plusz az elavult meghajtóprogramok.
Fogod magadat és szerzel egy megbízható Vista telepítőt, HP Supportról leszeded ami kell és boldog vagy. Az egész kb. fél óra, és egy filléredbe sem kerül."Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
Lackooo84
nagyúr
ÁÁ everest az smafu, akkor az tuti nem jót ír, max a CPU-ra. Azért is néztem mit írsz, hogy GPU meg HDD temp... Mikor ennek a HPnak olyan bonyolult az ACPI-ja, hogy egy progi sem lát bele...
Amúgy adnak ki dv5-ösöket 64 bites Vistával? Mert akkor én egy olyat fogok kunyerálni a HP-tól...
The Truth is out there...
-
Lackooo84
nagyúr
Én is most pucoltam O2-vel. Te melyik az a progi, ami ezeken a Pavilionokon látja a VGA és HDD hőmérsékletét is?? Nekem eddig mind csak a CPU-t látta. o.O Most nyúzom a gépet Prime95-el, és 88 Cnál nem megy feljebb, de ez a venti hang kinyír... És sztem azóta van ilyen hangja, mióta visszahozták a szervízből.
The Truth is out there...
-
Csabee.
nagyúr
-
kozyadam
tag
nekem pedig megette a drivert és műxik vele. próbáld meg, hogy az eszközkezelőben keresed az ismeretlen eszközöket. Ezek az Other Devices kategóriában vannak. ha itt nincs ismeretlen, akkor mindenhez van feltéve driver. Ha ez a helyzet, akkor a Human Interface Devices kategóriát nyisd meg és nézd meg, hogy látja-e az ENE CIR Reciever drivert. Ha igen, akkor nagyobb a valószínűsége, hogy a távirányítók vacakolnak.
-
veterán
Igen, nem ártana, ha pontosan megjelölnéd a környezetet. Nem futnánk felesleges köröket. A: doktor úr, beteg vagyok, mit ajánl? nem elég
Szóval: pontos win verziót kérek.
[ Szerkesztve ]
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
veterán
ENE CIR receiver driver. Fent van.
[ Szerkesztve ]
-
kozyadam
tag
nekem is 2 távom van és win7em de nálam mind2 műxik. ENE CIR drivert feltetted?
itt keresgess
Új hozzászólás Aktív témák
- Új MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-12650H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Zsír Acer Nitro V16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/1TB RTX 4060 8GB FHD+ 165Hz
- Lenovo ThinkPad X280 Kicsi, könnyű, erős!
- Csere-Beszámítás!Garancia: 2027.12 Acer Nitro V 15-51 / I5 13420 / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 512GB SSD!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% AMD Ryzen 7 7435HS 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Elitebookok feltámasztásra vagy donornak
- ÚJ Dell Vostro 3530 - 15.6" IPS 120Hz / i5-1335U / 8-16Gb DDR4 / PCIe 4.0 / HUN backlit / GARANCIA
- Új ACER Nitro V 15 ANV15 - Ryzen 7 7735HS 2TB RTX 4060 üzletből, számlával, részletre is + ajándékok
- Lenovo ThinkPad T460s, egyben, vagy alkatrészenként is eladó
- HP 6735s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest