- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheTopCat
csendes tag
Sziasztok!
Esetleg tudna valaki segíteni abban, hogy hol tudok fóliáztatni Budapesten notebookot?
Köszi!
Üdv!
-
kecsetif
aktív tag
válasz
MrSealRD #44997 üzenetére
Tudtommal mindegyik elitebook U-s procival van. Sőt a zbook 14 is.
De kérdezd meg a fórumában.Mellesleg a 15-ös zbook i7 4710 terhelve nálam szinte rögtön elkezd trottlingolni 10-20%-ot és egyébként nehéz, mintha ólombol lenne. Viszont nagyon masszív gép, nyilvánvalóan sok évre tervezve. A hűtését leszámítva hibátlan. A dellekről nem tudok semmit, de egy thinkpad t460p-t lehet megnéznék még a helyedben. Bár az meg már fizikailag nem olyan masszív, mint a régi TP-k.
-
Üdv,
Kérnék egy kis útbaigazítást HP Elitebook (esetleg Zbook) fronton. Aktuális modellszériát nézegettem 14/15"-es gépek közül és azt láttam, hogy a CPU az Intel 6200U-tól a 6600U-ig terjed. Céges gép beszerzés lesz és lehet választani bizonyos keretek között. Ez a processzor viszont nagyon vérszegény. Van olyan elitebook amit valami erősebb i5 35W TDP-s procival szereltek?
Ahogy néztem a másik véglet a Zbook ami mocsok drága...ott meg 45W-os HQ-tól Xeonig skálázódik a választék.
-
kecsetif
aktív tag
válasz
jegenye77 #44995 üzenetére
Mivel valószínüleg több wifikártyával is szerelték (Illesztőprogram-Hálózat) a helyes sorrend:
aida64 -> számítógép/összegzés -> google.
Tedd fel a gyártó legújabb driverét -> Ha még mindig nem jó keress rá, hogy van-e másnak is gondja vele.
Ez max. 15-20 perc. Még két megás letöltési sebesség mellet is. -
kecsetif
aktív tag
Van ott a wifikártyán két csatlakozó, de csak egy antennakábel látszik a képen. Nézd meg a matricáján ki gyártotta, aztán keress rá a neten, lehet másnak is van ilyen problémája. Hogy is mondjam... lehet, hogy nem a legacélosabb wifi kártyáról van szó...
Mellesleg szétszedés nélkül is lehet megtalálod a pontos típust pl. aida64-gyel. -
kecsetif
aktív tag
válasz
kkdesign #44987 üzenetére
Nem a szoftver - megoldások / hotkey support az amit keresel?
-
kecsetif
aktív tag
válasz
jegenye77 #44989 üzenetére
Megéri keresni olyan fotót, ahol a gép szétszedve látszik, pl. a notebookcheck-en. (Balra fent? Bár ott csak egy antennacsatlakozó látszik...) A youtube-on is gyanítom találsz szétszedős videókat (disassembly). De ha garancás, inkább a szervíz! Ha használtan vetted papírok nélkül a hp honlapján tudod ellenőrizni a gari érvényességét.
-
jegenye77
addikt
Visszaolvasva a problémámra nem látok más megoldást mint,hogy megnézzem a wifi antenna csatlakozását.
Gép szétszedéséről több videót is megnéztem,szerintem az menni fog.Viszont hol fogon találni ezt a csatlakozást?
Olvastam,hogy nem jó sorrendbe van rádugva.Mi a megfelelő sorrend? -
Buster17
addikt
Hali!
Van egy 8730w gép ami néha kékhalálozikKritikus kerner-power hibát ír (41)
Táp lenne a ludas?
Néha kiírja a gép is hogy cseréljen telepet.Táp vagy akksi miatt kékhalálozik?
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
Megérkezett a HP Probook 450 G4 em
Olyan kérdésem merült fel, hogy az fn billentyűkre tett funkciók teljes eléréséhez milyen illesztőprogramok és szoftverek kellenének? sajnos a hp weboldalán nem találtam erről részletesebb leírást, vagy csak igencsak vak vagyok, ami elképzelhető 14 óra meló után
-
66zio
aktív tag
Sziasztok van egy HP Pavilion 15-AU023NH-m ami mostanság egy nagyon furcsa és zavaró dolgot csinál.
Felveszem a hangerőt mondjuk 70-re és ha lejátszok egy videót akkor a hang szépen elhalkul, ha visszább, előrébb tekerem akkor újra a normális hangerő van, de újra elkezd halkulni. Ez megy youtubeon, vimeon, vlc-n sóval mindenhol. Van erre valami megoldás? -
jegenye77
addikt
Sziasztok!
Korábban már írtam, hogy a HP 15 ab203nh gépemen a wifi nem igazán akar működni. Nagyon lassú a letöltési sebesség. Vezetéken semmi probléma csak wifin.
Más eszközökön is jó a wifi, tehát nem a router el van a gond.
Most oda jutottam , hogy újra telepítettem a Windows 10 et de sajnos semmi változás.
Amit a Windows leszek drivert és amit én feltettem később azzal is ugyan azt produkálta.
Először első újra indítás után tökéletes a wifi vétele. Maximális sebességet mérek. Majd gépet kikapcsolom újra indítom és megint csak 1 max 2 mb/s a sebesség.
Már több drivert kipróbáltam korábban is de ugyan ezt csinálja.
Mi lehet a probléma?
Lehet hardveres hiba?
Vagy mitől lehet ez mert már nagyon bosszant a dolog, hogy nem tudom használni az egy éves gépemet. -
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Egy kis segítség kellene.
Probook 440 G4-es gépen szeretnék ujjlenyomatot regisztrálni.Már volt rajta regisztrálva de töröltem, mert elég nehezen tudtam használni(430 G3-on flottul megy), de most újra megpróbálnám. A HP Client security-ben rögzíteném és az alábbi hibát írja:
A megadott identitás és alfaktor már be van sorolva az adatbázisba.
Töröltem már az összes adatot, újratelepítettem a programot és mégis ez az üzenet. Mit kellene még tenni, hogy működjön? Mit rontok el?
-
woolwich
tag
Sziasztok,
2 hete használom a HP 430 G4-emet és 2-3 napja egy hosszabb vezetékről történő használat után azt vettem észre, hogy a töltő adaptere konkrétan forró. Azóta figyelem töltés közben, fél óráig még ok, de utána már egészségtelenül melegszik.
Valaki tapasztalt hasonlót? Vagy előfordul, vigyem vissza és cserélik? (Laptopszalonos) -
S-line
újonc
Halli!
Van egy HP Compaq 6715b gépem. Új procit szeretnék bele venni. Adatlapja szerint Turion TL64 volt a legerősebb porci amivel kiadták. A kérdésem az lenne, hogy van a TL64-től erősebb proci is amit belerakhatok? -
Thom!
veterán
Üdv.
Az akkum nem töltödik, ha kiveszem az akkut akkor tápról megy a noti? 840 G2
HP care pack ha a gép garis akkura is vonatkozik, ha gép mondjuk 1,5 éves? -
tototos
addikt
Sziasztok!
Adott egy HP G62-es gép. Eddig működött a wifi a gépben, de az utóbbi pár napban már nem. Megnéztem és abszolút nem ismeri fel a windows 10 a wifi kártyát. Próbáltam a wifi kapcsolót, vált narancssárga és fehér között de semmi nem történik. Kipróbáltam mini windows 7 segítségével, de ott sem jelenik meg az eszközkezelőben. Létezik, hogy elromlott a wifi kártya?
-
Vjankovics82
senior tag
válasz
Lacielvtárs #44969 üzenetére
Köszönöm a választ majd kipróbálom ha lessz lemezem!
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Vjankovics82 #44968 üzenetére
Lehet hogy csak lemezről fog menni.
Nalam, az en esetemben a chipset a cpuba volt integrálva (lehet ez nem a legszakszerubb megfogalmazás) , igy az usb vezérlő is és nálam csak ugy ment hogy dvdrol felraktam a win7et, valamint dvdrol raktam fel a drivereket es a driverek utan volt csak elő usb 2 és 3as portom...
Addig se wifi sem semmi nem volt.
Lehet nálad is ez a helyzet.
A win 8.1nel már nem volt ilyen gondom -
Vjankovics82
senior tag
válasz
Lacielvtárs #44967 üzenetére
Usb-ről szeretném! de lehet csak lemezről tudom?
Vagy nem is lehet rátenni win 7-et! -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Vjankovics82 #44963 üzenetére
Ahogy írták is felettem usb 2,de lehet ott sem fog menni...
Usb vagy dvdrol akarod telepíteni?
Nalam volt egy 250 g3 az a 7et csak lemezről tudta telepíteni... -
Dell XPS
veterán
válasz
USB 2.0 -ás portba helyezd a pedrive -ot.
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
nem lehet rá 7et rakni
-
GEPESZ66
veterán
A HP laptop BIOS-ában be van állítva a CD-ROM boot, de az istenért nem innen akar bootolni, a Kaspersky Rescue Disk van behelyezve.
Mit kell beállítani, hogy a CD-ROM-ban lévő lemez induljon el? -
korpicschess
veterán
Sziasztok!
Még mindig a 840-emmel szívok. Akitől vettem már vissza sem ír, persze anno az volt, hogy vihetem hozzá is gariztatni, meg mese habbal....
Na most nevemre rákeresve kidobja, hogy egy win10-en win7-es synaptics update utility futtatása után megszűnt működni a tapipad.
Pár héttel korábban ráesett valami a gépemre, ami csinált egy pici benyomódást, és kb 1 centis karcot mellette. Papírom sincs a géphez, mert anno nem jártam utána, hogy kéne, csak a szériaszám, ami alapján van elvileg garancia, csak gyanús, hogy a fizikai sérülés és/vagy a papír hiányából adódóan nem fogják megcsinálni.Tanácsot szeretnék tőletek kérni, hogy mi az amit ki lehetne próbálni a tapipad kapcsán (volt: 3 féle driver Win10 alatt, USB-ről bootolva Ubuntu sem ismerte fel)?
Ha cserélni kell, és a tapipad a rossz, és nem más, akkor hová forduljak, esetleg van-e itt a PH-n valaki, aki szervizel, és esetleg valamilyen formában gari keretében megy a dolog?
Tapipad egyébként 6k, de látszólag nincsen semmi baja, viszont nagyon elkeseredett vagyok már miatta, hogy nem működik.
Touchstick az működik.Most egy hónapot vártam, hogy majd az eladó tud vele foglalkozni, de eltűnt az éterből.... Nem írom ki a nevét, hátha még feltűnik, és csak dolga van (bő egy hete..).
Előre is köszönöm mindenkinek!
-
Conv
csendes tag
válasz
papeti01 #44958 üzenetére
Én is úgy tudom, hogy az UWVA sem feltétlenül IPS, de ahhoz közelítő minőség és a HP kategorizálása alapján ez a jobbik fajta.
Az SVA-t kerülném, az az én készülékemnél egy átlagos TN-t jelentett.Tényleg semmi közük a VA-hoz mint panel technológiához. Amúgy szerintem nem a felbontáshoz van köze, az UW az ultra wide-ot jelenti, a VA pedig a Viewing Angle-t .
-
-
papeti01
senior tag
válasz
SeniorTilla #44957 üzenetére
köszönöm.
és akkor az UWVA-t, hova pozicíonáljam? -
-
papeti01
senior tag
Sziasztok,
azt szeretném kérdezni, hogy ezek közül mindkettő IPS kijelző a HP notik leírásában, vagy csak a második?
"FHD SVA AG LED-Backlit Display"
"LED FHD UWVA Display"köszönöm
-
válasz
Klara_ #44947 üzenetére
Az nem gyenge egy ilyen kaliberű gépnél. Ezért nem kapaszkodok márkába, mind szar valahol egyes vonalakon.
Más: Nekem a 2570P 1 éves múlt és érzem a zsnéron, hogy laza a csavar benne, ugye újonnan vettem 1 éve olyan 5 hónapja. Gáznak tartom. Egyik nap 1000 darabba szedem, csavar rögzítővel újra összerak.
-
Klara_
őstag
válasz
SeniorTilla #44941 üzenetére
Thx, de nem a csatlakozo a rossz. Az a billego muanyag darab ami leszoritja:
-
-
-
válasz
kecsetif #44938 üzenetére
Ilyen kis collban egy QM CPU-t nem csak simán berakunk, ki kell egészíteni a hűtést, azaz növelni kell a borda felületét amennyire csak lehet és ilyenkor sem mehet a CPU maxon load alatt, 2-3 percet bír ki turbón aztán eléri a kritikus 100 fok feletti hőfokot. A kiegészített hűtő adja a 3 percet. Ezért én pl 99%-ra tettem win10 alatt a max hálózati kraftot. Így nincs turbo de akármeddig mehet maxon beáll ilyen 85-8 fok körül és kb fele annyi wattot vesz fel (tesztekben pedig alig lassúbb, nem éri mag a dupla watt, mert nem dupla kraft jön ki). Akkuról meg alapból turbo nélül megy csak. Egy QM-es CPU idle fogyasztása is kedvezőbb. Azaz mondjuk 3520M-el elment idle a gép mondjuk 1 órát, QM-el ha nem mozgatom 45 percet megy el, jobban gazálkodik egy hajszállal, legalábbis a 3520M és a 3720QM. Megeszi a 2570P a 3820QM-et is, de már azt is horror hűteni, vannak eszement ötletek erre, de én meg akartam tartani a hordozható mivoltot és a fedelet sem akartam kilyuggatni, a hűtő sem mpörög maxon, ezért nálam csak a hűtő mérete nőtt meg, két igen nagy részlap formájában. Adaptert 90W-ra illik cserélni, mert nagyon befűt a 65W-nak (akár 130W-ot is felvesz 100%-os CPU-val a hálózatból). Akkutöltést így is csak akkor érdemes elkezdeni ha közben nem sony vegassal kódolunk, mert leáll az akkutöltés még turno nélküli CPU-val is. Eleinte lassul majd végül 0W-al tölt, stagnál, még tart a CPU terhelés. Kb ennyi.
-
kecsetif
aktív tag
Sziasztok! Van a HP-nak olyan 14" vagy az alatti notesze, amiben 4 magos i7 van az utobbi 1-3 intelgeneraciobol?
Esetleg probalt mar valaki csak ugy unalomuzes vegett zbook14/elitebook 840/13-as envy meretu gepbe belerakni 4 magost? Felismeri a bios? Kap eleg wattot es hideget?
Van mas tipp, mint a t460p? -
Klara_
őstag
840 G1 elitebookon kette tort az rj45 csatlakozo rugos lefogatoja. Garancia eppen lejart. Ezt tenyleg csak a komolett also panellel lehet cserelni?? 765809-001
-
-
Ronam
addikt
Backlight Bleedingel tudnak valamit kezdeni a szervizben? A kijelző alsó részén van pár sárgás folt. Kicsit utánaolvastam neten, és volt aki 4x cseréltette az Omenét a boltban, és mindegyiknél tapasztalta. Elállást inkább hanyagolnám, mert a Telekomtól vettem, és ahogy őket ismerem egy hónap lenne mire új gépet kapnék, vagy lehet még több is. Szóval ha esetleg a HP szervizeseknek leadnám, akkor tudnák ezt javítani?
-
-
K1nG HuNp
őstag
Sosem költöttem még oprendszerre/programra, filmre, zenére az életemben, játékra is csak akkor ha online, könyvre pedig csak azért mert még nem vettem e-book olvasot. Magyarorszagon tokeletesen fenntarthato ez a fogyasztoi forma jelen allas szerint, és nagyjából az egész világon is (néhány helyre kell egy VPN).
Szóval semmi sem good-deal
A humble bundlet is szimplan azert tamogatom minden honapban, mert charity és sok jó gamet dobnak. Ez a hónap most pl nekem megérte a 15$ szintet is.
Mateviktor:
HP 250 G3 -
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Kis segítség kellene. Van egy probook 430 g3-as laptopom. Amikor felnyitom a fedelet akkor automatikusan bekapcsol, ki lehet ezt kapcsolni valahogy?
-
Lacess
tag
válasz
SeniorTilla #44916 üzenetére
Hidd el, nem szívesen szop@tom magam...
csak legális Windowst szeretnék használni ami a géphez járt.
Találtam egy ( elvileg) OEM Win8-at, most töltöm csak nagyon lassan jön.Casoli: az a sor szvsz a win7-re való downgrade-re utal, a gép alján Win8 Pro matrica van. 820 G2-t csak win8-cal árultak.
-
dh66e
veterán
Azt hiszem ez most jó befektetés.
-
motown5l
senior tag
Sziasztok.Talan mar egyszer feltettem ezt a kerdest,de valaszt nem kaptam ra.
Ezert megprobalom megegyszer feltenni a kerdest.
Van nekem egy hp pavilon 15 au193sa tipusu laptopom.Es ezzel
kapcsolatban szeretnem azt kerdezni,hogy esetleg nem e tudja valaki,hogy tamogatja e az m2 ssd-t.2016 os model.Feleslegesen nem akarom szet szedni.Mivel kb 3 hetes a laptop.Azertkerdeznem,mert sehol nem talalok rola alaplapi leirast.A youtube mar neztem,es nemmtalaltam rola semmit.pavilon 15 be van olyan amintamogatja,es van olyan ami nem.koszonom ansegitseget elore is.mielott megvasarolnam az ssd-t tudni szeretnem hogy ssd vagy m2 kel bele. -
K1nG HuNp
őstag
válasz
mateviktor08 #44920 üzenetére
Nein.
-
mateviktor08
újonc
Sziasztok. HP 615 kijelzője jó HP 250 G3-ba?
-
-
97bandy
tag
Üdv!
Egy HP nc8430-ban szeretnék wifi modult cserélni valami újabbra, jobbra. Találtam itthon egy Intel 5100-ast, de a gép nem hajlandó elindulni sem vele, mert nem whitelistes a biosban. Nincs valami hackelt bios, ami nem korlátozza a beszerelhető hardvereket? Sajnos én nem nagyon találtam, de hátha ti tudtok valamit. -
válasz
Lacess #44913 üzenetére
Tényleg nem értelek. 2x írtam le, mit kell tenned, de még mindig máson gondolkodsz... Érdekes, kicsit mazochista vagy ebben a témában....
Itt nem kell semmit trükközni, a letöltés legális, a telepítés is. Az, hogy hol vagy helyileg, nem számít. A net bárhonnan elérhető
De ha nem hiszed, csak próbálkozz tovább, legalább elmegy vele az idő
sok sikert.
-
-
Lacess
tag
válasz
Lacess #44912 üzenetére
Lehet kicsit rosszul fogalmaztam az előző hsz.-ban. Itt egy kép hogy érthetőbb legyen:
SeniorTilla: A helyzet az hogy nem vagyok egy "nagy virágboltba járós", emellett jelenleg egy olyan országból írok ahol a "virágbolti vásárlás" nem épp támogatott, sőt. A jelenlegi ISP-m konkrétan tiltja a thepirateb.....se megnyitását is. Azért persze köszönöm a segítséged, lassan ott tarok hogy fizetek is már ha valaki megoldja a gondomat...
-
Lacess
tag
válasz
Casoli #44911 üzenetére
Az általad leírtak szerint csináltam eddig 10-zel, 7-tel majd tegnap éjjel a 8-al is. Azóta több programmal is próbáltam kiolvasni a kulcsot, mindig ugyan az jött ki.
Továbbá Win 8 esetén (online aktiválás nem ment) amikor a kulcsot probálom beírni az aktiválás gomb alatt megadja az utoló 5 karakterét a kulcsnak és az is stimmel a kiolvasottal. Még sem megy az aktiválás... -
válasz
Lacess #44898 üzenetére
OEM telepítőn kívül más is van? Google: Windows 10 letöltése -> Microsoft oldaláról letölt: Media Creation tools. Ez a kis program kirakja pendrive-ra a telepítőt, arról pedig el lehet kezdeni a Windows feltelepítését. Ha viszont kér termékkulcsot, akkor a gép alján a Windows matrica csak kamu.
-
Udv!
Egy barátomnak ilyen Pavilionja van, HD6470-mel, W10x64-el. A kérdésem az lenne, hogy a gyári Radeon driver-t (15.201.....) telepítsem, vagy az AMD oldáláról a legutolsó 15.7.1-es legacy driver-t?
A váltható GPU működése elsődleges lenne...
Szerk.:
Most nézem, GPUZ és Catalyst is HD7400M series chipset-nek írja, de ugyanaz a legacy driverük. -
T.Janesz
csendes tag
Hát az újra driverezésbe nem igazán fognék bele! Azt hittem egyszerűbb lesz de köszönöm a segítséget!
-
válasz
T.Janesz #44905 üzenetére
A jobb nem biztos, hogy jó, az agyon frissítgetés szintén. Hát én átnézném a gép lelki világát, pl rendesen teszi e a dolgát más téren, mire korlátozódik a hiba, aztán ha végképp semmi én lazán legyalulnék mindent és REinstall, magam drivereznék. Azzal csak megjavul, mert meg kell neki, laggolás egy ilyen gépen nem normális. Úgy érzem nem tudok segíteni, mert segíteni annak lehet aki kicsit képben van. Pl minden eszközt felismert? Ilyen hibát akkor láttam amikor nem volt megfelelő VGA driver fent és már a böngésző is akadt, de már régen nem az a világ van ,hogy valamit ne ismerjen fel főleg egy win10. Más valaki?
-
T.Janesz
csendes tag
Operációs rendszer: Windows 10 Home 64 bit
Processzorcsalád: AMD négymagos A Series
Processzor sebessége: 2,2 GHz
Méret: 38,43 x 25,46 x 2,43 cm
Súly: 2,04 kg
Memória: 4 GB
Belső meghajtó: 1 TB HDD
Optikai meghajtó: SuperMulti DVD-íróVideókártya: AMD Radeon R5 M430 grafikus vezérlő (különálló)
Hangrendszer: DTS Studio Sound; Dupla hangszóró
Kamera: HP TrueVision HD kamera, beépített digitális mikrofonnalKijelző felbontása: 1920 x 1080
Érintőképernyős: -
Kijelző típusa: WLED
Kijelző mérete: 15,6"-os full HD -
T.Janesz
csendes tag
Előtelepített windows 10 home 64 bit nekem csak be kellett kapcsolnom és kész a hp oldaláról mindent frissít! Jobb drivereket nem hiszem hogy találnék hozzá mint amit a gyártó oldaláról leszed a gép a windows is eredeti hát így nehéz!
-
T.Janesz
csendes tag
OS HW mit takar? Milyen infot írjak még? Annyira nem vagyok jártas ezen a téren!
-
T.Janesz
csendes tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni hp amd a8 7410 laptopommal kapcsolatosan! Egy hete vásároltam újonnan 150 ezerért de az ezer éves zoo tyconnal a lányom nem tud játszani mert akad! A facebookot nem tudom úgy lefelé görgetni hogy ne akadna meg minimum egy másodpercre de többször is! El sem hiszem hogy ilyen előfordulhat zsír új gépnél! Esetleg ha valakinek lenne valami ötlete persze a kukán kívül ezzel kapcsolatosan örülnék neki! Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- Asus ROG Zephyrus G14 GA402XV AMD Ryzen 9 7940HS/RTX 4060/32GB RAM/1TB SSD eladó RITKASÁG!!!
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -40% Ryzen 7 7735U 16/512 2,2K 680M 2GB
- AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Vadiúj videókártyák! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest