Új hozzászólás Aktív témák
-
jegenye77
addikt
Na az lett nálam is,hogy usb wifi adapter és van normális sebesség. végre
-
jegenye77
addikt
válasz
kecsetif #44996 üzenetére
Ezen már túl vagyok.
Windows is újra raktam és úgy a megfelelő drivert de még mindig ugyan az a hiba.
Ezért gondoltam, hogy azt a csatit megnézném amit korábban írtak, hogy lehet fordítva van rákötve.
Kicsit félek szétkapni a gépet ezért nem lenne jó megoldás ha egy USB s wifi adaptert használnék? -
jegenye77
addikt
Visszaolvasva a problémámra nem látok más megoldást mint,hogy megnézzem a wifi antenna csatlakozását.
Gép szétszedéséről több videót is megnéztem,szerintem az menni fog.Viszont hol fogon találni ezt a csatlakozást?
Olvastam,hogy nem jó sorrendbe van rádugva.Mi a megfelelő sorrend? -
jegenye77
addikt
Sziasztok!
Korábban már írtam, hogy a HP 15 ab203nh gépemen a wifi nem igazán akar működni. Nagyon lassú a letöltési sebesség. Vezetéken semmi probléma csak wifin.
Más eszközökön is jó a wifi, tehát nem a router el van a gond.
Most oda jutottam , hogy újra telepítettem a Windows 10 et de sajnos semmi változás.
Amit a Windows leszek drivert és amit én feltettem később azzal is ugyan azt produkálta.
Először első újra indítás után tökéletes a wifi vétele. Maximális sebességet mérek. Majd gépet kikapcsolom újra indítom és megint csak 1 max 2 mb/s a sebesség.
Már több drivert kipróbáltam korábban is de ugyan ezt csinálja.
Mi lehet a probléma?
Lehet hardveres hiba?
Vagy mitől lehet ez mert már nagyon bosszant a dolog, hogy nem tudom használni az egy éves gépemet. -
jegenye77
addikt
válasz
#93794560 #44546 üzenetére
Előző driver el működött szal jó a jelszó. És be is írtam újra. Ellenőriztem, biztos jó. Telóba is újra beírtam és ott jó.
Most másik drivert raktam fel. Ezzel nem kéri újra a jelszót csak megint lassú.
Vezetéken 94 mb /s a sebesség. Másik laptopon wifin 40 körül van. Ez 2,4ghz en nem tudom jó érték e. ?
A HP laptopon meg 5mb/s is alig éri el wifin. -
jegenye77
addikt
Most az van,hogy bármilyen drivert teszek fel utána rámegyek a csatlakozásra,automatikus csatlakozás,és utána kér egy jelszót!
De már be van írva és el is mentette.
Milyen jelszót kér?Nem a sima jelszó mert azt nem fogadja el.
Ezt kéri: "hálózati biztonsági kulcs megadása" -
jegenye77
addikt
válasz
SeniorTilla #44539 üzenetére
És ezt, hogy tudom ellenőrizni?
-
jegenye77
addikt
Most feltettem egy másik drivert és kér valami jelszót.De nem azt ami be van állítva. Az nem jó neki.
-
jegenye77
addikt
válasz
SeniorTilla #44523 üzenetére
Innen tettem fel a "Intel Wireless LAN Drivers" -tde semmi változás sajnos.
Mit lehet még tenni? -
jegenye77
addikt
Adott egy HP 15 ab203nh gép.
Olyan problémám van vele , hogy a wifi nem nagyon akar működni.
Nagyon lassú a net ha wifi ről használom.
Itthon minden más eszköz működik rendesen ( másik laptop, telók) normális sebességgel.
Ha kábelen használom akkor ez is hozza a le és feltöltési sebességet ami van de wifi csak néha!
Ezt se értem, hogy van amikor meg nincs gond vele.
Hol lehet a hiba? -
jegenye77
addikt
Tényleg kell ide ez a cica harc?
Lépjetek rajta túl és peace -
jegenye77
addikt
válasz
sinick #42663 üzenetére
Pavilon 15ab-203nh-t vettem nemrég és Én is win 7-et akartam rárakni de mindig volt valami hiba.
Ezután win10 és minden működik.Nem lesz lassulás,sőt!Bebootol kb 12 másodperc alatt és ugyan ennyi a leállás is ssd nélkül.
Egy két funkciótól is elmaradnál ha nem a win10 megy rá pl.: a két ujjas nagyítás amit a touchpad-on lehet csinálni. -
jegenye77
addikt
HP Pavilion 15-ab203nh gépemen win 10 van.
Tudom, hogy nem játékra való egy ilyen lapos de ha a store ból leszedek valami fps-t vagy pl. : fifa-t akkor az se viszi?
Nem is ajánlott azokat se erőltetni egy ilyen gépen? -
jegenye77
addikt
válasz
SeniorTilla #42495 üzenetére
És ha nem foglalkozok vele kb mennyit bír egy ilyen aksi?
Van olyan,hogy mennyiszer lehet tölteni?
De gondolom ha minden nap is van töltve akkor is 2-3 évet ki kellene bírjon. -
jegenye77
addikt
Egy HP Pavilion 15-AB203NH gépem van.Ez az első notebook-om.
Az lenne e kérdésem,hogy fontos,hogy mikor van töltve az aksija?
Úgy értem,hogy mikor félig van akkor Én van,hogy csatlakoztatom a töltőre.Ez baj ?Meg kellene várni amíg majdnem lemerül?
Vagy mint a telóknál is már ez nem számít.
Valamint ha legtöbbet otthon van használva akkor érdemesebb mindig csatlakoztatni a töltőre és úgy használni folyamatosan?Vagy ez se lényeges? -
jegenye77
addikt
Elindítom a gépet és csak a böngésző megy.Ilyenkor miért pörög a venti maxon?És vissza se szabályozza később se.
-
jegenye77
addikt
Az mennyire normális ha egy új gépnél jobb oldalt egy folyamatos ciripelő hang van?
HPab203nh
Halkan de folyamatosan ciripel az első indítás óta (3 napja) -
jegenye77
addikt
Sziasztok!
Melyiket lenne érdemesebb megvenni?
HP Pavilion 15-ab218nh laptop(Intel® Core™ i3-6100U Processzor / 4GB / 1TB / AMD Radeon R7 M360
vagy
HP 15-ac131nh laptop(Intel® Core™ i5-4510U Processzor / 4GB / 1TB / ATI Radeon R5 M330
+ 120Gb-os SSD menne bele.
Az első i3 proci de IPS paneles kijelző.A második i5 de nem tudom mennyivel erősebb vagy jobb.
Játékra nem lenne használva a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Energiaital topic
- BestBuy topik
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Ki milyen gépen kezdett?
- Ingatlanos topic!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Akciós áron eladó ÚJ HP Dragonfly G4 /I7-1355U/16 GB/512 SSD/13,5"/FHD+/400nit/onsite garanca
- Szuper áron dobozos Asus Vivobook Pro 16 /i7-12650H/16 GB/512SSD/RTX 3050TI 4GB/Gari/
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- Szuper áron eladó dobozos új Asus Vivobook 16 /i7-1255U/16 GB RAM/512 GB SSD/FHD+/IPS/16"/Gari/
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest