Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
Új hozzászólás Aktív témák
-
selenge
tag
válasz
SeniorTilla #45398 üzenetére
az lesz, próbáltam az esc meg különböző f-eket is de semmi
kár érte, pedig nem rossz kis gép@Sefter - igen, lát elvileg ismeretlen eszközöket az eszközkezelő, ekaptam egy 850 drivert, de nem tetszett neki a win 10, és 11kor már nem volt erőm szórakozni vele, hosszú nap volt sok idióta kumár leszívta az agam. Ma visszaviszem, 3 napos próbagarit megbeszéltük
-
-
-
selenge
tag
válasz
Sefter #45396 üzenetére
Az a gondom, hogy bekapcsol és semmi nem jelenik meg rajta, nem hiszem hogy driver gond lenne. Elvileg van egy hp beköszönő kép és utána jönne be a bios. Ugye van egy vinyóm, ami egy másik gépből jött ki win10-el, azt berakva és hdmi-re kötve miután bebootol a win bekapcsol a tv az integrált vga-val. Szóval sajnos ez 99%hogy meghalt a 850... :/
-
selenge
tag
Kuldo monitoron hdmi-n ad kepet az integralt kartyarol
-
selenge
tag
üdv, adott egy hp envy 15, megvétel előtt kipróbálva, tesztelve, ssd-ről win 10 lecsapva (ssd formázása)
hazahozom, bekapcs, venti felpörög, kijelző háttérvilágítás, bill villágítás megy, de semmi reakció, másik winyóra se, live linuxra se
létezik, hogy a hazaút alatt meghalt volna a vga?(gtx850)
-
hódmaci
senior tag
Sziasztok!
Használ valaki dupla op rendszert?
Mármint linuxot +win10
Sajnos nem sikerül elérnem a grub2et.
Föltelepítem a Linuxot a win mellé és mintha mi sem történne újraindítás után csak a win indul.Esetleg valaki talált már erre megoldást?
HP 745 g3 -
varmi2
nagyúr
Ma vásároltam egy HP 15-BA010NH típusú notebookot, és a segítségeteket kérem, hogy milyen drivert telepítsek, hogy működjön a dual grafik. Csak fifa 17 menne rajta. win 10 64bit van rajta.
-
-
Thusor
őstag
Van egy HP 2540p laptopom, aminek sajnos elkezdett csíkozódni 1-1 pixel hosszon a képernyője. Szerintetek érdemes lenne megcsináltatnom, vagy egyszerűbb ha használtan veszek 6-12 hónap garival egy 2560p vagy 2570p gépet helyette és nem költök rá új monitorra?
-
Sefter
veterán
Hp 840 g1 -en nem tudom telepíteni az ujjnyomat olvasót.. eszközkezelőben ismeretlen eszköz, leszedtem a win10 drivert hozzá, de a telepítés végén is ismeretlen marad.
Próbáltam softpaq és HP assisstanton keresztül is, eredménytelenül. Tudtok rá megoldást esetleg? -
motown5l
senior tag
sziasztok..olyan probemam lenne,hogy recseg a hangszoro mikor filmet nezek.vagy zenet hallgatok.Tud ra valaki valami megoldast?azota van amiota ujra telepitettem a gepet.driver problemara gondolok.Vasarlasnal is volta vele problema.Akkor youtube nezese kozben ,lehalkult .Eredeti driverrel.Uj driver .Masik driver telepitese megoldotta a problemat.De sajnos mar nem tudom hogy melyik volt az.elore is koszi a segitseget
-
AcélAgyar
tag
Igen, végül kiderült hogy otthoni net mellé 345 ezer lenne, részletben elég jó vétel lenne.
-
AcélAgyar
tag
Tehát akkor azt állítjátok jó a hűtése és nem fog megsülni vagy egyszer csak túlmelegedni és kikapcsolni? Mert tényleg elég jó gép
-
castiels
addikt
válasz
SeniorTilla #45369 üzenetére
250 g5.
-
-
-
castiels
addikt
Melyik hp táskát ajánlanátok?
-
Sefter
veterán
válasz
AcélAgyar #45363 üzenetére
Azért mondtam, hogy elírás, mert csak csókosoknak van...időnként kikerül a publikusba is "véletlenül", de sosincs raktáron csak teljes áron...
Több termékkel jártam már így, egyszer bepipultam úgy rendeltem meg egy ipadet, hogy mindent dokumentáltam.
Mikor törölték a rendelésem elküldtem nekik a képeket meg a visszaigazolást és, hogy a fogyasztóvédők mit szólnak majd ehhez. Pár nap múlva kiküldték a csókos áron -
Ronam
addikt
válasz
Sefter #45360 üzenetére
Így néz ki. Ami a monitor alján van az a Backlight Bleed, a felső sarkokban elvileg IPS Glow. A srác aki linkelte a képeket, 3x vitte vissza, mindháromszor ilyet kapott. Nálam szerencsére ennyire nem látszik. Ez itt egy ASUS ROG G752VS kijelzője, nem túl szép
.
-
Ronam
addikt
válasz
Casoli #45358 üzenetére
Az enyém is az sajnos, és ahogy olvasgattam a neten ezeknél a gépeknél a legtöbb Backlight Bleed-es. Nekem a 2016-os van, de a 2017-esről is olvastam ilyet. Ezt leszámítva amúgy rendben van a gép. Én úgy tudom, hogy az IPS kijelzőknél ez elég átlagos hibának számít, néztem Alienware gépeket, és azoknál is előfordul ilyen, Asus ROG-nál is..
-
AcélAgyar
tag
Sziasztok szerintetek, ez [link] milyen gép? Papíron brutális, de gyakorlatban is jó lehet?
-
pityesz1
csendes tag
Most találtam, hátha valakit érdekel
[link]
-
Chaser
legenda
válasz
SerkyKrisz1 #45351 üzenetére
ez hp és notebook, próbáltad rajta vagy te kérdezed?
-
castiels
addikt
Valaki tudja 250 G5-nél hol tudom a ventillátort lejjeb venni? Vagy hol nézzem meg mennyit megy? Alapon.
-
revibe
csendes tag
Sziasztok!
Van egy 4530s probookom i3/4gb/500 gb, kb 6 éves gép
szeretem, de
az akksi halott és gondolom egy takarítás, pasztacsere is ráférne, meg a cd-rom se működik miután lecsúszott párszor a kanapéról, szóval annak a helyére meg mehetne egy ssd.
A kérdéseim:
- Utángyártott aksit szabad venni? Hol érdemes?
- Van ajánlott hely, ahol korrekten megcsinálnak/cserélnek mindent a fentiekből?
- ez így 30-50ezer között áll meg valahol, nem túl sok egy régebbi gépre? -
Dhampir
félisten
válasz
hódmaci #45341 üzenetére
HP PC Commercial BIOS (UEFI) Setup Administration Guide For Business Notebook and Desktop 2015 Models (2016. májusi kiadás)
A 43. oldalon olvasható információ:
Wake when Lid is Opened
When checked, opening the lid wakes the notebook from
sleep modeWake on USB
When checked, allows the system to resume from sleep
when a USB input device is triggered (such as mouse
movement or keyboard keyPower Control
When checked, enables the notebook to support power
management applications such as IPM+ that help
enterprises reduce power costs by intelligently managing
the battery usage of the notebook. -
-
hódmaci
senior tag
válasz
SeniorTilla #45342 üzenetére
Köszönöm.
Akkor ebből arra következtetek,hogy a másodiknál ébred pl: egérmozdulatra.
A harmadiknál meg power gombra.
Helyesen feltételezem? -
-
eddie17
addikt
válasz
castiels #45338 üzenetére
Jól teszed.
Többiek: Nem azért írtam le, hogy általánosítva legyen a G5, csak ezt tapasztaltam és számomra nem volt megfelelő és találtam egy szimpatikusabb gépet.
Cigam: win7 szerint 3GB van benne, és én hiszek neki.
De marad így, emlékbe el lesz rakva.SeniorTilla: igaz, belépő business class.
-
Chaser
legenda
a bőven elég erős túlzás ( :
múltkor egyik 4gb-os modult kivetem a gépből, aztán elfelejtettem, win állandóan sipákolt, hogy kevés a ram ( :
aztán csak a chrome ment meg 1-2 alap sw ami ramot alig eszikszerk: castiels mért hasonlítasz egy ezer éves modellt egy maihoz, ami egyébként teljesen más kategória?
kettőnek mi köze egymáshoz? tényleg érdekel, hogy ezt egyesek hogy vezetik le maguknak
kismillió modellt adott ki a hp, ahogy az összes többi gyártó is, adott típust veszel, ha abból volt 100 darabra rálátásod az is semmi
segítek, bármiból foghatsz ki defektest, vagy amivel csak a problémád lesz, ha félsz a rizikótól nem kell venni semmit, az a megoldás -
cigam
titán
válasz
eddie17 #45322 üzenetére
Én most újítok fel egy nx7300-ast. Kapott SSD-t, maholnap lecserélem az 1GB-RAM-ot 2-re. Így 1GB-al is elég jól sertepertél a W7. Böngészni, alap office dolgokra bőven elég ma is.
Neked hogyan sikerült 3GB-ot beletenni? Egy foglalata van, és (ahogy olvastam) abba maximum 2GB-ot fogad.
-
motown5l
senior tag
Sziasztok ..Olyan problemam lenne,hogy a megjelenitett szovegek homalyosak.Ez esetleg valami driver problrma?tud valaki ra valami megoldast? felbontasom 1920 x 1080...
LAPTOP TIPUSA :HP Pavilion - 15-au193sa -
castiels
addikt
válasz
SeniorTilla #45331 üzenetére
Persze vilagos, csak èpp ilyen tìpus vásárlása esetèn nem valami jó..
-
-
motown5l
senior tag
Sziasztok ..Olyan problemam lenne,hogy a megjelenitett szovegek homalyosak.Ez esetleg valami driver problrma?tud valaki ra valami megoldast? felbontasom 1920 x 1080
-
castiels
addikt
válasz
SeniorTilla #45327 üzenetére
Eddié viszont nem volt az igazi..
-
-
castiels
addikt
válasz
SeniorTilla #45323 üzenetére
Tudod ajánlani azért a 250 g5-öt?
-
-
-
eddie17
addikt
HP Compaq NX7400.
Fel lehet ez még turbózni, hogy használható legyen? SSD, memória van még ehhez a régi géphez való?
Centrino duó procivan benne valami T-s.
Amúgy tiptop a gép csak kicsit lassú még 3 giga rammal is. -
313313
addikt
válasz
spyduck #45316 üzenetére
Nem mondtam, hogy nem SSD van benne(tudom, hogy SSD-s a linkelt modell, azért azt vettem meg...), csak azt, hogy valami Samsung csoda...(Legalábbis a win telepítő Samsung típust írt ki, talán biosba is voltam és az is azt mutatta...) Majd hazamegyek és rálesek milyen típusú SSD van benne.
Most 3 napig dolgoztam, nem volt időm foglalkozni vele... -
eddie17
addikt
válasz
313313 #45312 üzenetére
Én a mai napon érzékeny búcsút vettem a HP 250 G5-től.
Csavarodott gép test, csapàgyas hangú venti, furán működő vinyó.
És ez a jobbik konzumer.
Megpróbáltam volna ebből is egy másik példányt de találtam ezért a pénzért egy Dell Vostro 3568-at fiatalabb hardverrel, SSD-vel. Igaz az nem full HD. -
313313
addikt
válasz
SeniorTilla #45314 üzenetére
Nem néztem rá direktbe milyen ssd van benne, telepítésnél talán Samsungot írt ki.
"Gyorsnak gyors, nem gondolkozik, nem parkol a fej, nem pörög újra fel a lemez..." ezt meg arra értettem, hogy nem hdd. Gyorsaságra akartam válaszolni, ill megjegyeztem a laptop hhd-k egyik/másik "hibáját"/hátrányosságát. -
-
-
313313
addikt
válasz
castiels #45311 üzenetére
Ezt a típust vettem. Most IS akciós, mint múlt hét végén. Máshol se találtam adott típust olcsóbban.
Igazából eddig kb 2 órát ha ment, időm/kedvem nem volt még nyúzni, tesztelni. Ahogy emlékszek Samsung ssd van benne. Majd holnap kikapom a dvd írót és megy helyére egy 1TB-s hdd
Gyorsnak gyors, nem gondolkozik, nem parkol a fej, nem pörög újra fel a lemez...
Hűtés passzolok, eztán kezdem el nyúzni, még hétfőn benne vagyok a 3 napba is... -
pegazus11
csendes tag
Üdv.
HP Envy 15-k202nl laptopomhoz szeretnék venni egy gyári új akkut.
Ezt néztem ki:[link]
Azt szeretném kérdezni, hogy kompatibilis az akku a laptopommal? -
castiels
addikt
Sziasztok!
Belèpő szintre ezt ajánlották, a mostani jobban felszerelet ebben az árban lèvő lenovo idepadok helyett
Átlag otthoni felhasználás, nem cipelnèm
Kinèztem egy ilyen gèpet, mi a vèlemènyetek róla?
Garancia rendben van vele? Nem olyan mint a Lenovo?
Anyaghasználat(tudom hogy műanyag) összeszerelès, hűtès, teljesìtmèny (nem játèk).
-
eddie17
addikt
válasz
Chaser #45301 üzenetére
Úgy értem a súrlódást, hogy amikor leáll és még lassan pörög akkor adja a hangot. Lehet hogy inkább csapágy hang vagy nem tudom.
Amikor például bedugok egy telefont vagy pendriveot akkor az ablak felugrás előtt reccsen egyet.Plusz még az is zavar kicsit hogy folyamatosan megy a ventilátor nem áll le sosem. De szerintem 25 foknál melegebb levegőt még nem fújt ki.
-
Chaser
legenda
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Autós kamerák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Apple Watch
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- További aktív témák...
- Eladó - Acer Predator Helios 300 (PH317-55-71VR) + 2026.05-ig garanciális.
- Lenovo ideapad 100 i3-5005u / 8gb ddr3 / 500gb Hdd / töltő / akku rossz- karcos
- VivoBook 15 X540UBR 15.6" FHD i3-8130U GeForce MX110 12GB 480GB magyar bill gar
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1165G7 32GB 500GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1245U 16GB 256GB NVMe gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest