Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
spyduck
nagyúr
válasz SeniorTilla #41650 üzenetére
Az uj ElitEbook-ba meg jobbat raktak, csak pislogtam
-
veterán
-
adika4444
addikt
Hello!
Volna egy olyan kérdésem, hogy a Windows 7 esetében az ujjlenyomattal hogyan tudok bejelentkezni? Odáig eljutottam, hogy felhúztam a drivert a gépre. Elvileg legalább is. Szeretett HP terméktámogatás oldalán két driver is volt, az egyik angol telepítős, felraktam, utána egy magyar az meg mondta hogy ő akkor most frissíti a régit. Hajrá, mivel eddig se ment. A gond az, hogy most se megy.
Ott van a vez. pultban a biometrika, de mindig azt írja hogy nem talált eszközt. Mi a fészkes fenét tudnék ilyenkor csinálni? Csak a Win-be való belépésre használnám, más jobbnál jobb feature-jait kihagynám. Köszi előre is a segítséget!üdv, adika4444
-
veterán
válasz spyduck #41659 üzenetére
Nem tudom, de ezek a kis méretű gépek sosem szóltak olyan szépen, mint a nagyok. Bár ha jobban belegondolok, a Sony Tap-nak volt olyan a hangja, hogy besz*rtam amikor először meghallottam. Nem tudom hogy csinálták, de jól sikerült.
[ Szerkesztve ]
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
spyduck
nagyúr
válasz SeniorTilla #41660 üzenetére
Erősebb és tisztább a hangja mint a legújabb Envy-nek, bár 600.000Ft a laptop
-
veterán
-
törölt tag
válasz spyduck #41661 üzenetére
Hát, ha én bármilyen szinten is zenét hallgatok, inkább egy egyszerű fülhallgatós kimenet>RCA (vagy mi a fene) áralakítóval rákötöm a toronyra (vagy füles). Eszembe nem jutna kifejezetten zenét hallgatni laptop hangszóróin, bármennyire B&O vagy akármi más. De kinek hogy.
-
veterán
válasz #40553216 #41664 üzenetére
Persze, senki nem a gép hangszóróin hallgatja otthon a zenét. A Bose V-ös mégiscsak szebbet és nagyobbat szól, mint egy high-end laptop.
DE: volt már, hogy üdüléskor a Sárkány hangjával tartottunk házibulit a szálloda halljában hajnalig. Komolyra sikerült. Ezt egy csirkehangszórós géppel nehéz lett volna megcsinálni, még egy jó hangszóróval is ami amúgy jack 3,5-ös
[ Szerkesztve ]
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
kiss8671
tag
Sziasztok adott egy Hp Pavilion g6 os gép amire feltelepítettem a windows 10 et fel is települt rendesen de a logó után kb 1 percet kell várni fekete képernyővel az "Üdvözöljük feliratra" vajon mi lehet a hiba? Válaszaitokat előre is köszönöm!
-
félisten
Egy 8560P költözik a családba, a ti javaslatotokra. Amire használva lesz 25 évet el fog menni. ATI kártyás verzsön.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
kiss8671
tag
És lenne még egy kiegészítő kérdésem Hp Pavilion g6 nál hol lehet letiltani az alaplapi videokártyát?
-
veterán
-
peterr85
tag
válasz SeniorTilla #41675 üzenetére
Sziasztok,
A 8560w-m a minap megtanult repülni, hálna a macskának (akit cserébe kiheréltettünk, na jó, mondjuk nem ezért.. ). Első blikkre nem lett semmi baja, de tegnap feltűnt, hogy lötyög az akksi. megnéztem, a bal oldali kis pöcök, ami tartja, sajnos letört. Ilyet (vagyis gondolom az egész mehcanikát) tudok szerezni valahonnan? Funkcionális gondja nincs, de baromira idegesít.. Illetve érdeklődnék még, hogy a 2540m-nek kb. hány fokig kéne melegednie max terhelés mellett? Aida 64 stress teszt-et futtattam, bő 20 perc után már 95 fok körül járt a proci, és kis throttling is befigyelt, ami tekintve hogy nincs 30 fok a szobában, nem túl bíztató.
SeniorTilla bocs, nem válasznak szántam
[ Szerkesztve ]
-
edward2
addikt
Vettem egy spectre x360at valakinek van tapasztalata, hogy ehhez van-e aktív stylus?
Per pillanat a neten ellentmondásos információkat találok vagy még az előző skylake-es generációról.
-
whited
addikt
Urak!
Végül sikerült, dvd-ről egyből fel tudtam telepíteni az OS-t.
Viszont lenne kérdésem, a HP battery check szerint egy cellám töltöttsége 0mV, a másik háromé pedig majdnem teljes.
Mitől függ, és hogyan használjam a notit telepről, hogy sokáig bírja?
(amúgy félelmetes, mennyivel másabb egy "ilyen kategóriájú gép", mint egy komzumer, értem ezalatt a SW-es extrákat, az anyaghasználatot, és az akku is már 5 éves benne de vígan elvan még így is... )Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
peterr85
tag
-
félisten
Na ma először és utoljára vittem táskában a 8560P-t. Ez egy batár nagy noti. Még jó, hogy nem erre esett a választás anno.
-
félisten
válasz #40553216 #41686 üzenetére
Éppen ezért lett ez. 8Gb ram, SSD stb. Jó kis gép lesz.
Khelben ! Leszakadt a kezem bakker! Én az 1.8Kg-hoz vagyok szokva és ahhoz, hogy a sima sport táskába befér a sima kis tokjával úgy, hogy mellette van még cuccom. Én dolgozni járok nem notizni fontos, hogy el tudjon tűnni a táskába mint egy tablet. Ez ez bakker ha valakinek nekidobom ott marad.
[ Szerkesztve ]
-
-
félisten
válasz Kolondrum #41689 üzenetére
Ennél is értem miért ennyire drága még most is. Tekintélyt parancsoló külleme és súlya van ezt ma megjegyezték. Mindenki 2560 meg 70P-vel látott eddig (és később is azzal fog). Kipróbáltam a DP toHDMI port átalakítót is. Rendben átviszi a képet meg a hangot is TV-re. Akkujában 153 ciklus van, 4 órát elmegy. Kaptam táskát is. Töltője viseltes, de van másik a fiókban.
[ Szerkesztve ]
-
Razermazer
őstag
válasz Kolondrum #41691 üzenetére
Többek között én is ezért vettem hozzá inkább hátitáskát, (így már meg se érzem a súlyát)már nem akarózik megválnom tőle ez egy tank, max 8560w-re felfelé ahogy mondtam neked. Használd egészséggel
Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
félisten
válasz Razermazer #41693 üzenetére
Én? Áhh isminek lesz. De köszi, gyanítom, hogy sokat fog menni.
-
veterán
válasz #40553216 #41697 üzenetére
Én úgy tudom, hogy 500-1000 közötti feltöltési periódus van beprogramozva az akku smart-jába. Ha ezt eléri, akkor azt mondja, hogy rossz még akkor is, ha a cellák jók.
-
törölt tag
válasz SeniorTilla #41699 üzenetére
+SymbianOS
OK, köszi. Akkor nálam 300-nál mondja majd.
Most néztem, 2011. novemberi gyártmány, gondolom, nem sokkal később használatba is vették. Én keveset használom akksiról. Ez inkább gyilkolja vagy inkább kitolja az életét?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobb2
újonc
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Szeptemberben vettem egy laptopot. Hp 15s-fq5011nh.
Amióta bekapcsoltam a proci venti iszonyú hangos.
Amikor bekapcsolom a gépet hangja sincsen, mintha nem is lenne benne venti.
Majd amikor elkezdem használni, pl megnyitom az operát, a venti sebessége össze-vissza kezd változni. Van hogy kimaxolja magát egy pár percre, és utána visszamegy nullára. Elvittem megnézetni, a fickó frissítette a bioszt meg a drivereket és azt mondta hogy jó lesz, és hogy nem vesz rajta semmi furát észre. De amikor hazahoztam ugyanúgy megbolondult a venti pár perc után. Szinte semmi megterhelés alatt is hangos. Szerintem csak egy hibás hőmérséklet érzékelő lehet. Szerintetek mi lehet a baj?
Köszi.
Hirdetés
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest