- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowfax
addikt
Köszi a választ!
Igen, láttam.
Ismerősöm akar gépet venni ilyen árkategóriában. A leglényegesebb szempontja, hogy az akksi bírja 4 órát Word-del... HP-t ajánlottam neki, mert 200k alatt szerintem az még okés (meg a Thinkpad), de ez utóbbi csak Celeron M-mel van ilyen árban, ami akksiidő szempontjából felejtős... 
-
Shadowfax
addikt
Végigolvastam az előző HP topikot is, de megnyugtató választ nem kaptam: nx6325 (Sempron-os) tulajoktól kérdezném, hogy mennyit bír az akksi? (Mondjuk csak Word-del.)
(Nem a gyári adatokat kérdezem, mert azt tudom.) -
Shadowfax
addikt
válasz
sid.:Rc211v
üzenetére
F2-t nyomd boot közben. Csak tudnám mit keresel a HP topikban?

-
Shadowfax
addikt
válasz
sid.:Rc211v
üzenetére
Az a trükkje, hogy beírod a típusát, s akkor meg tudjuk mondani.

(Ui. néha más-más módon kell, általában F1 vagy F2 vagy F12, de lehet más is.) -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Assetto Corsa Rally
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Diablo IV
- Microsoft Edge
- További aktív témák...
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo X1 Carbon G11 Core i5 1335U 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Gyári Lenovo Garanciás
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ismerősöm akar gépet venni ilyen árkategóriában. A leglényegesebb szempontja, hogy az akksi bírja 4 órát Word-del... HP-t ajánlottam neki, mert 200k alatt szerintem az még okés (meg a Thinkpad), de ez utóbbi csak Celeron M-mel van ilyen árban, ami akksiidő szempontjából felejtős... 

Tegnap este olvastam Manni beírását az ottani fórumra, hogy mára felteszi, s vártam a mai napot, csak eddig nem voltam net közelben.
Pyttawrx