- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
mlkcy
csendes tag
Sziasztok!
Egy hp pavilion dv6-os tulajdonosa vagyok. win 7 újra partícionálás, telepítés után a "hangerőszabályozó csúszkával" lett problémám. működik, ahogy kell. csak nem látom a kék színű skálát, amit korábban igen. akkor még fent voltak a hp-s kütyük. progik! szóval a hang némítás, ráadás működik, csak nem tudom, hogy éppen mennyire vagyok közel a maxhoz vagy épp a minimumhoz. a kérdésem az lenne, hogy nem tudja valaki véletlenül, hogy melyik programot, vagy drivert, vagy akármit kell telepítenem, hogy ez funkció újra működjön??? engem nagyon zavar....a hp oldalon található ql button driver fent van. nem segített!
remélem ismételten sikerül megoldani ezt a problémát, hisz már annyiszor okosodtam miattatok!előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Építő/felújító topik
- Mobil flották
- Nyaralás topik
- Tesla topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Asus V16 V3607VM 16" FHD+ IPS Core 7 240H RTX 5060 16GB 1TB NVMe gar
- MSI Bravo 15 Gamer Laptop: RTX 4060,Ryzen 7,1.5TB SSD 2 év garancia, karcmentes!
- Lenovo ideapad 110 i5-6100u / 8gb ddr4 / 500gb Hdd / akku / töltő
- Esztétika hibás, sérült!!! HP 450 G6 i5-8265u / 12gb ddr4 / 250gb m.2 ssd / jó akku / töltő
- Asus ROG Strix G15 Ryzen 7, 32GB RAM, GTX 1650, 144Hz
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest