- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ati007 #12879 üzenetére
Jó lenne, ha elküldenéd a gép pontos típusát, mert elég nagyok lehetnek a különbségek.
Az enyém Corei7-es, ATI HD4830-cal, szóval elég nagy teljesítményű gép. Két ventilátora van, mint a nagy Sárkánynak is, tehát elég intelligens a hűtése. Általános szabály, hogy minél nagyobb egy gép, annál halkabb a hűtése. Ez igaz itt is, tehát ne várj csodát, 100%-on az én konfigomnak szüksége van a levegőre. Általános használat közben viszont halk, alig van hangja. A 3DMark 100%-os terhelése mellett is csak a második menetben, azaz kb. 8-10 perc után kapcsoltak fel a ventilátorok annyira, hogy már rendesen hallani lehetett. Az i5-ös biztos halkabb, hiszen kisebb a teljesítménye.
Személy szerint én a Sárkány leváltására hoztam, de most is kiderült, hogy a HDX20-astól nem létezik jobb és erősebb laptop, hiába régi technológia. Tehát a Sárkány marad, az Envy megy. Ezt többek között a 3DMark döntötte el. Amúgy nagyon dögös és csinos az Envy, és le a kalappal a hozzá adott 2 akkumulátor előtt, amivel akár 7 órát is képes menni. De nekem nem erre van szükségem, én a szobában az asztalon használom a gépet 99%-ban. A burkolat és a design nagyon el van találva. Ha jellemezni kellene, akkor azt tudnám mondani, hogy ezt a gépet szeretni fogják a Business és a Pavilion rajongók is, a HP megpróbálta ötvözni benne mindkét tábor igényeit (illetve azt, amit a felhasználók az igényeiknek hisznek). Az egész gép nagyon strapabírónak és karcolásállónak tűnik, eleve a mintás felületen nem látszik meg semmi. A fém háznak van viszont két hátránya, (amit a business rajongók úgysem fognak bevallani. mármint akinek fémházas gépe van). A sarkán nem olyan kényelmes megtámasztani a csuklódat, mit a műanyagon, és mivel fémből van, jobban felveszi a gép hőjét, tehát érzésre melegebb, mint pl. egy dv6-os vagy dv7-es.
A kijelzőtől nem vagyok elájulva, de mondom, nálam a Sárkány miatt elég magas a mérce (EliteBook 8730w kijelzőjének a képétől pl. majdnem sírva fakadtam, olyan gáz volt).
Egy dolog biztos: az Envy széria nagyon rétegmodellnek szánt gép, és az is marad szerintem, főleg az ára miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Wise (ex-TransferWise)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Halo (sorozat)
- Eredeti játékok OFF topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Legion 5 Pro 16ACH6H 16" QHD+ IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 16GB 512GB NVMe gar
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS
- MSI Vector GP76 16 Gamer Tervező Laptop -60% BRUTÁL i7-12700H 16/1TB RTX 3070Ti 8GB FHD 360Hz !!!
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% Bivaly i7-13700H 14Mag 16GB/1TB RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- DELL WD19 / WD19S dokkoló + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest