- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
-
LOGOUT
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterhappy
őstag
Sziasztok,
2019. május óta vagyok CIB ECO számla tulajdonos - azt viszont nem állítanám, hogy boldog is.
Akkortájt a Bankmonitort a CIB ECO és a Rafi Premium Gold 2.0 számlák iránt érdeklődve kerestem fel, de eléggé elvittük (elvitték) a dolgot az ECO felé, nem bántam, nem foglalkoztam vele, így az lett belőle.Elméletileg kiemelt ügyfél vagyok, dedikált ügyintézővel - gyakorlatilag ebből semmit sem tapasztaltam az elmúlt másfél évben, azt azonban igen, hogy jelentősen őszülök, valahányszor megpróbálok bármit is intézni a mobilappban vagy a webes alkalmazásban (avagy állandó megbízáshoz meg a desktop változatban, ami önmagában is nonszensz).
Most telt be a pohár és határoztam úgy, hogy váltani akarok. A kérdésem az, mit tudnátok javasolni.
1)
Pénzvisszatérítéses hitelkártyát keresnék. Visszaolvasgatva a topikban, erre a Budapest Bank Classic kártyája volna most talán a legalkalmasabb?
Hitelképes vagyok, mindig időben visszafizetem a teljes összeget.2)
Emellett van havi két-három utalásom (forint állandó megbízás), összesen kb. 150-200k értékben (tandíjak, bérleti díj stb.), csoportos egyelőre nincs, de egyet vagy kettőt szeretnék megadni (telefonszámla stb.)
Ezekhez megéri a Rafi Gold-ot megnyitni, vagy keressek hozzá valamilyen jóárasított BB bankszámlát?Egy jóféle modern app+netbank mindenképp előny, de nem feltétel.
Eleddig mindig egy helyen vezettem a folyószámlám és a hitelkártya-számlám, de ehhez most nem ragaszkodom.Előre is köszönöm a segítségeteket, javaslataitokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB, akku: 100% (35 ciklus), garancia: 2026.10.12.
- Lenovo Legion Go 512/16 ,19 hónap garancia, szép állapotban eladó!
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar - Garancia - 0 ciklus
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest