Új hozzászólás Aktív témák

• Peterhappy

őstag

Sziasztok,

2019. május óta vagyok CIB ECO számla tulajdonos - azt viszont nem állítanám, hogy boldog is.
    Akkortájt a Bankmonitort a CIB ECO és a Rafi Premium Gold 2.0 számlák iránt érdeklődve kerestem fel, de eléggé elvittük (elvitték) a dolgot az ECO felé, nem bántam, nem foglalkoztam vele, így az lett belőle.

Elméletileg kiemelt ügyfél vagyok, dedikált ügyintézővel - gyakorlatilag ebből semmit sem tapasztaltam az elmúlt másfél évben, azt azonban igen, hogy jelentősen őszülök, valahányszor megpróbálok bármit is intézni a mobilappban vagy a webes alkalmazásban (avagy állandó megbízáshoz meg a desktop változatban, ami önmagában is nonszensz).

Most telt be a pohár és határoztam úgy, hogy váltani akarok. A kérdésem az, mit tudnátok javasolni.

1)
    Pénzvisszatérítéses hitelkártyát keresnék. Visszaolvasgatva a topikban, erre a Budapest Bank Classic kártyája volna most talán a legalkalmasabb?
    Hitelképes vagyok, mindig időben visszafizetem a teljes összeget.

2)
    Emellett van havi két-három utalásom (forint állandó megbízás), összesen kb. 150-200k értékben (tandíjak, bérleti díj stb.), csoportos egyelőre nincs, de egyet vagy kettőt szeretnék megadni (telefonszámla stb.)
    Ezekhez megéri a Rafi Gold-ot megnyitni, vagy keressek hozzá valamilyen jóárasított BB bankszámlát?

Egy jóféle modern app+netbank mindenképp előny, de nem feltétel.
    Eleddig mindig egy helyen vezettem a folyószámlám és a hitelkártya-számlám, de ehhez most nem ragaszkodom.

Előre is köszönöm a segítségeteket, javaslataitokat!

Új hozzászólás Aktív témák