Hirdetés

2024. június 16., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#26087) UdVi86 válasza D1Rect (#26082) üzenetére


UdVi86
aktív tag

Köszi!

Én úgy látom sok ember nem tehet az offról. Adott Pistike, szeretne összehozni egy szép házat. Eljön ebbe a topikba, nézi a képeket, látja van sok okos ember, kérdez, akár olyat is, hogy milyen lap, táp, venti, hűtő stb. illene az elgondolásához. és hopp máris nem konkrétan a témánál vagyunk. Sajnos ez van.

Xtreme System fórumából kiindulva, kellene egy topik a moddingnak (vagy még külön a minimal moddingnak), ahol szélesebb körben folyhatna a beszéd (persze durván elkanyarodni sem kell), ahol tényleg bemutatható lehetne egy munkafolyamat, ilyen-olyan házalakítással kapcsolatos kérdést tehetnénk fel. Vagy aki akar blogot is vezethet a saját alakításairól és ebbe a topikba csak linkel.

Egy topik a kész gépeknek, környezetüknek, úgymond egy galéria. Ebben kép linkelés és "hű de szép!" megnyílvánulások mennének, semmi más.

És esetleg egy tipp-trükk topik, amibe egy ember írhatna csak. Itt lehetne leírni a kábelharisnyázás menetét, plexizést, házépítést stb., de ezt kiválthatná a moddingos topik 1.hsz-a is.

Mivel jelen topik már inkább a moddingról szól, ez lehetne a moddingos. Névváltás és új 1. hsz. Galéria topikot pedig nyithatnánk, így az tiszta lenne. 1.hsz-ába pedig leírni, hogy max ilyen méretű kép linkelhető és rövid véleményeken kívül más nem írható bele.

Szerintem így lenne a legtisztább a dolog.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.