- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeckardCain
senior tag
Sziasztok.
Bitfenix harisnyázott kábelekhez 3 vagy 4mm-es kábelfésű kell?
Köszönöm. -
DeckardCain
senior tag
válasz
UdVi86 #20376 üzenetére
Jó lett.
Valamennyire figyelemmel kísérem a topicot.
Hamarosan én is be le kezdek valamibe. Először át kell számolnom az anyagiakat, mennyi lesz(lehet) majd a vége. Kicsit parázok, de ha szeretném azt megcsinálni amit elgondoltam akkor neki kell esnem a háznak fúróvalSzóval: szegecsek eltávolítása, alumínium csiszolása, festése, majd szegecselés vissza. Tökölős meló lesz. De mielőtt neki esek a Lian Li-nek először az elődöt lyukasztom szét. Gyakorlat teszi a mestert, vagy nem..
Aztán harisnyázás...
Kérdésem biztos lesz majd, egyelőre olvasok a témában és nézelődök. Csak sajnos nincs most sok időm, de legalább addig is gyűlik a pénz.
Tulajdonképpen nagyon egyszerű lesz a dolog, teljesen fekete ház fehér fractal design ventikkel, fekete harisnyázással, esetleg még egy kis fehér. Majd a hardver elemeket is ennek tükrében próbálom később módosítani. Sóval lesz meló.. Remélem sikerül elérni a kívánt eredményt.
-
DeckardCain
senior tag
Valaki próbálta már leszedni az Arctic Rc-ről a feliratot?
Találtam egy worklogot ahol neki estek :3 oldal közepe kb. -
DeckardCain
senior tag
Hát srácok le a kalappal. Nagyon jók a gépek. Na csak legyen időm, és pénzem ere aztán neki kezdek én is. Tervek már vannak. Bár nem lesz ennyire komoly, de majd igyekszem
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- PlayStation 1 / 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Abit is7-e-re passzív nb hűtőt de milyet?
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Autós topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari