Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
jones965
Modder
válasz
Art_Mooney
üzenetére
Gratulálok mégegyszer a gépedhez, de hogy őszinte legyek, ez csak a gép paramétereire vonatkozik.
Hogy is fogalmazzak: -ez olyan mint a falusi lakodalomban az aggszűz menyasszony.
Addig szép, míg le nem vetkőzik.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ez viszont nem a te hibád, hanem a gyártó bűne, hogy ennyi pénzért nem ütötte a mérnökeit, hogy esztétikusabban oldják meg a belsejét.
(#19132) aero.: ez viszont tényleg esztétikusnak tűnő gép, mindjárt rá is keresek.
-
válasz
Art_Mooney
üzenetére
Ez nagyon durva. Akkor fog pörögni...
-
urdongo
tag
válasz
Art_Mooney
üzenetére
Kívülről nekem is nagyon tetszik. Még egy időben gondolkodtam is rajta, hogy használtan beszerzem ezt a házat valahonnan. Szerencse, hogy nem tettem mert belülről tényleg kiábrándító a kialakítása. Na meg az anyaghasználat sem a legjobb ahogy látom.
Mindenesetre a "pofája" etalon marad. Ha egyszer meglesz hozzá a tudásom meg bátorságom meg az összes szerszám, akkor megpróbálok valami hasonlót moddingolni.
-
MattX
tag
válasz
Art_Mooney
üzenetére
Nemadod el? És akkor nyomathatnál vmi Alien-t!

-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
Art_Mooney
üzenetére
Ajándék? Autó helyett vagy mi?

-
Henk
veterán
válasz
Art_Mooney
üzenetére
Kívülről nagyon futurisztikus és mikor megláttam a belsejét az meg nagy meglepetés. Mondjuk a 285 sli-t én is szívesen kipróbálnám. A kábel rendezésre viszont nem sok időt fordítottak, de tényleg nagyon különleges.

-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
Art_Mooney
üzenetére
Nem lett volna olcsóbb ha magad rakod össze?

MattX: Vagy murderbox
(bár azok nem ilyen transformerek) . Amúgy nekem is csak a belső az az úgy nagyon nem jön be, meg az a szerencsétlen alaplap. -
MattX
tag
válasz
Art_Mooney
üzenetére
A ház az tényleg vad, meg király! De számomra elég hihetetlen, hogy ilyen belsővel el meri adni az Acer! Csúnya szegény belül!
2300 euroért már olyan Alienware gép van hogy beszabehu! És az belülről is isten!
Szerintem ha tényleg ennyit vertél bele, akkor nem Acert kellett volna!
De persze grat hozzá! Nincs minden sarkon ilyen!
-
Stirbi
addikt
válasz
Art_Mooney
üzenetére
vadállatiul jol nézki

-
válasz
Art_Mooney
üzenetére
Nagyon szép z a ház!

-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
Art_Mooney
üzenetére
Pfhű ez az alaplap....hát nem lett túl szép
. Mennyibe mérnek egy ilyen rendszert? -
GabN73
addikt
válasz
Art_Mooney
üzenetére
naggyooon komoly,főleg sötétben...nagyon megtetszett ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

2300 euroért már olyan Alienware gép van hogy beszabehu! És az belülről is isten!