- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
baly81
aktív tag
Sziasztok!
Került hozzám egy beépíthető villanytűzhely javításra. Minden működik rajta, kivéve a burkolótest/palást átszellőztetését / hűtését szolgáló venti nem megy meg az időzítős vezérlés. A panelen látható sérülés, pl felpuffadt relé. Panelcsere/ javítása nagyon költséges lenne, így az kilőve. Először azt találtam ki, hogy teszek bele egy kijelzővel rendelkező hűtő hőfokszabályozót, amit az előlapba applikálok bele. Sajnos ez amiatt nem lehetséges, mert az inox burkolat alatt/mögött egy edzett üveglap van ragasztva. Aztán most kaptam egy képet, hogy mi lenne, ha egy kerámiaburkolatos hőmérséklet figyelő "biztosítékkal" látnám el ezt a venti kört. Én egy 55 vagy 60 °C NO típust raknék bele az elképzelés szerint. Szerintetek ez jó megoldás lehet? Illetve értékben jó e az elgondolásom? (középen ez közbenső hővédő pajzslemez van)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest