- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekkold
Topikgazda
válasz
rednifegnar #92342 üzenetére
Régen és is vaskloridot használtam panel maratáshoz. De elég dzsuvás, minden rozsdás lesz tőle. Aztán kevertem hozzá egy kicsi sósavat. Úgy már jobb volt, kicsit gyorsabb, kevesebb rozsda, hosszabb élettartam - azaz több panelre elég. Utána kipróbáltam a hidrogénperoxid-sósav keveréket. Hát... soha többé vasklorid. Átlátszó, nem kell kiemelgetni a panelt mert látni a folyadékban is ahogy fogy a réz. Pár perc alatt elkészül, és a használt anyag kékes-zöldes színű, de továbbra is átlátszó. Amikor már elhasználódott, vizkő oldónak még mindíg kiváló a WC-be, győnyörűen kitakarítható vele a WC kagyló... Aztán mióta kínából profi nyákokat lehet rendelni olcsón, azóta nem igazán készítettem házilagosan....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S800D soundbar bontatlan
- ASUS VZ27EHF-W 27coll full hd 100hz monitor 1ms
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Dell 27" U2722D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI USB-C 1 év gari több db!
- Eladó Lenovo G70-80 17.3" HD+ (1600x900) i3-5005U GeForce 920M 8GB 128GB+1TB magyar bill 1 hét gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest