- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNited
őstag
válasz
mikk2000 #89813 üzenetére
Mit szeretnék: Elnézést, ezt tisztáznám: melyik akku a hibás, ami miatt be se kapcsol az EMS készülék. Ami miatt bizonytalan vagyok hogy mit kell nézni, mert úgy tudtam hogy a feszültség az, ami számít, és ott akkora a szórás az akkuk között, hogy számomra hihhetetlen, valamint az ellenállás mert ha elromlik egy akku, akkor megnő az ellenállása (nem vagyok szakmabeli, ha hülyeséget írok, akkor bocsánat).
Tehát akkor nem számít az ellenállás, nem számít a kiírt volt (azt sem értem hogy lehet fullon az egyik 1,37 a másik meg 1,45 mondjuk), az a vacak, amelyik a legkevesebbet adja vissza? Tehát azt dobjam ki? A többi mint 2200 mAh körül kapacitálható a töltő szerint, de ezek papíron 2000 mAh akkuk, akkor most örüljek hogy jobbak mint amit ígértek, vagy maga a kapacitás mérés vacak? (bár elvileg ez puszta fizika, azt méri hogy lemerítés után mennyit pakol bele)
Azt hogy tud e regenerálást, nem tudom, de esélyes hogy nem. A leírása szerint kapacitás tesztet tud (ezt csináltam), tárolási beállítást tud (tartós tárolásra eltett akku erre célszerű értékig feltöltése).
Emellett ki tudja írni az aktuális töltőármot, kapacitást, és ellenállást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fogyjunk le!
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Formula-1
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel topik
- Láncfűrész topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Eladó Canon 700D kamera váz
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Titán dizájn, Pro kamera és Galaxy AI-512GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest