- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNited
őstag
válasz
mikk2000 #89813 üzenetére
Mit szeretnék: Elnézést, ezt tisztáznám: melyik akku a hibás, ami miatt be se kapcsol az EMS készülék. Ami miatt bizonytalan vagyok hogy mit kell nézni, mert úgy tudtam hogy a feszültség az, ami számít, és ott akkora a szórás az akkuk között, hogy számomra hihhetetlen, valamint az ellenállás mert ha elromlik egy akku, akkor megnő az ellenállása (nem vagyok szakmabeli, ha hülyeséget írok, akkor bocsánat).
Tehát akkor nem számít az ellenállás, nem számít a kiírt volt (azt sem értem hogy lehet fullon az egyik 1,37 a másik meg 1,45 mondjuk), az a vacak, amelyik a legkevesebbet adja vissza? Tehát azt dobjam ki? A többi mint 2200 mAh körül kapacitálható a töltő szerint, de ezek papíron 2000 mAh akkuk, akkor most örüljek hogy jobbak mint amit ígértek, vagy maga a kapacitás mérés vacak? (bár elvileg ez puszta fizika, azt méri hogy lemerítés után mennyit pakol bele)
Azt hogy tud e regenerálást, nem tudom, de esélyes hogy nem. A leírása szerint kapacitás tesztet tud (ezt csináltam), tárolási beállítást tud (tartós tárolásra eltett akku erre célszerű értékig feltöltése).
Emellett ki tudja írni az aktuális töltőármot, kapacitást, és ellenállást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- Hajmeresztő ajánlat: 34,5 milliárd dollárért vinnék a Google Chrome böngészőjét
- World of Tanks - MMO
- Elemlámpa, zseblámpa
- Sorozatok
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- szinte új AirPods 4 Apple garancia iStyle vásárlás
- újszerű Apple Watch Series 9 GPS 41mm ezüst alumíniumtok 2 év Apple garancia
- DDR4 KINGSTON FURY Beast 3600MHz 32GB - KF436C18BB/32
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest