- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
Hirdetés
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
válasz
HUNited #89808 üzenetére
Nem igazán lehet követni hogy mit szeretnél. Az látszik hogy találtál egy multimétert, elkezdted tekergetni, aztán rájöttél hogy lehet aksin ellenállást mérni, erre írták neked hogy ezt felejtsd el... mivel az ellenállás mérés pont úgy működik hogy feszt ad a multiméter és méri az áramot, tehát ha te ezt egy feszre rakod... adtál a szarnak egy pofont.
Van 6 db aksid. Az egyiket kisebb kapacitásúnak jelzi az intelligens töltő. Attól hogy te elkezdesz feszültséget ellenállásként méregetni, meg esőtáncot járni, meg írni a ph-ra, attól még az aksi technikai paraméterei nem változnak.
Szerintem a töltő által kijelzett kapacitást fogadd el mint az aksi terhelhetőségét, egy aksinál ez a fő paraméter. Esetleg annyit megtehetsz hogy nyomsz egy refresh-t arra az 1600mA-es aksira ha a töltőd tud olyat, hátha "megjavul". Amúgy meg érdemes a pakkból kivenni, mivel így a többiek terhelhetőségét is lerontja, és ugyanattól a gyártótól helyettesíteni egy másik hasonló paraméterű aksival. Szerintem túlbonyolítod a kérdést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest