- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Szóval lehet még a monitor saját tápja is gagyi. Egyre jobb. Gépben Seasonic van, állítólag az nem rossz. Van a lakásban egy Ethernet Over Power adapter is, az csak egy-két naponta dobja el a netet, vagy akkor ha online játékkal játszok épp.
Ez ilyen gyakori jelenség? Soha senkitől még csak nem is hallottam ilyenről eddig meg sose tapasztaltam, erre itt meg szinte mindenki azt válaszolja, hogy jah, csak a szokásos...
Meg volt akinek az UPS se segített, ami külön érdekes. Ha vmi, akkor egy online UPS-nek tényleg ki kellene simítania a jelet, úgy gondolnám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB // Ajándék // Számla // Garancia //
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest