- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
-
ekkold
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Hölgyek, Urak! Eléggé elkanyarodtunk szerintem a hobbi elektronikától, légyszi ne OFF-oljatok tovább. Ha a kamerás témát folytatni szeretnétek, akkor annak megfelelő témában tegyétek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
Szilikongumit szoktak használni, normális esetben annak savmentes változatát, elektronikai célokra. Bár az is elképzelhető, szokásos ecetsavas szilikongumit rányomták, ami korróziót okozott, talán a többi része is rohad már. Egyébként ugyanis elég furcsa, ezek a csatlakozók nem szoktak csak így elválni.
Ahogy említettem, mindenképpen kiszedném az érintkezőt, esetleg lehetne próbálkozni a megforrasztásával, ha nagyon sürgős és végképp nincs a lomtárban sem egy másik darab (sokféle készülékben, panelokon lehet találni ilyesmiket). De ha már korrodált, akkor nem érdemes. Lehet ilyeneket rendelni is, de linket nem tudok, nekem még nem kellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest