Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Yézi: Blekk Frájdéj
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Carmageddon 2
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Nem vettem kötekedésnek, de azt azért beláthatod, hogy ha valaki megépített már több erősítőt, valamint ifjabb korában elég alaposan elmerült a témában elvi szinten is, akkor azt azért nem lehet szó nélkül hagyni, hogy esetleg más akar engem felvilágosítani, ilyen ügyekben.
Annál is inkább, mert az egyik dolgot simán félreértetted, csak azért indokoltam meg (12 V-ból nem veszel ki többet az adott esetben), az adatlapot sem nézted meg, holott láthattad, hogy én megnéztem / ismerem (ez kiderül ebből a mondatomból: "mellesleg az IC-k belső felépítése is ugyanaz"), de azért utána felvilágosítasz: "hídkapcsolású végfok lehet benne" (komolyan, kösz...), plusz még utána felvilágosítasz szinusz / zenei témában, ami szinte érdektelen az eredeti felvetés szempontjából, főleg nekem még magyarázni sem kell.
Tehát egyszerűen csak erről van szó, egyfajta szakmai hiúság kérdése, szerintem ezt meg lehet érteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sorozatok
- Projektor topic
- Gumi és felni topik
- Google Pixel topik
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- ASTRO A50 5th gen LIGHTSPEED WIRELESS HEADSET + BASE STATION fejhallgató
- Asus Rog Strix 1000W Platinum / PCX Garancia 5 év / Asus gyártói 10 év
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ekkold