- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Nem vettem kötekedésnek, de azt azért beláthatod, hogy ha valaki megépített már több erősítőt, valamint ifjabb korában elég alaposan elmerült a témában elvi szinten is, akkor azt azért nem lehet szó nélkül hagyni, hogy esetleg más akar engem felvilágosítani, ilyen ügyekben.
Annál is inkább, mert az egyik dolgot simán félreértetted, csak azért indokoltam meg (12 V-ból nem veszel ki többet az adott esetben), az adatlapot sem nézted meg, holott láthattad, hogy én megnéztem / ismerem (ez kiderül ebből a mondatomból: "mellesleg az IC-k belső felépítése is ugyanaz"), de azért utána felvilágosítasz: "hídkapcsolású végfok lehet benne" (komolyan, kösz...), plusz még utána felvilágosítasz szinusz / zenei témában, ami szinte érdektelen az eredeti felvetés szempontjából, főleg nekem még magyarázni sem kell.
Tehát egyszerűen csak erről van szó, egyfajta szakmai hiúság kérdése, szerintem ezt meg lehet érteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Akciókamerák
- RAM topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Elektromos cigaretta 🔞
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 32GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest