- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- DraXoN: Budget kategória Xeon 2678v3 VS Ryzen R5 5600X
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha van egy hibás hdd, ami tele van bad secotorkkal de azok összefüggőek. Akkor megoldás lehet rá az hogy a hibás részt particionálatlanul hagyom?
Konkrétan kaptam egy WD4000FYYZ vincsit ingyen amely gyakorlatilag 0%-os. Az első pár száz mb-on vannak hibás szektorok, gyakorlatilag szinte az összes az. (hddregeneratorral próbáltam 0-ról javítgatni de nem vártam meg hanem 1gb-os rész után állítottam onnan meg hibátlan volt. Szúrópróba szerűen másolgattam rá más más részre (eltolt partíciókra) és onnan meg hibátlan.
Nyilván csak teszt hdd-nek használnám, olyan adattal amiért nem kár (lemezképek, filmek).Korábban volt egy más bad sectoros vincsim amit még évekig használtam hibás szektorokkal minden gond nélkül.
Most az első 100gb-ot nem használom rajta, a többire úgy néz ki hibátlanul megy írás de nem teszteltem teljesen.
Rányomjak egy hddregeneratort több napra? vagy Hdsentinelt írás teszttel?
Vagy hagyjam az első 1gb-ot és használjam átparticionálva?
Új hozzászólás Aktív témák
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sweet.tv - internetes TV
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Battlefield 6
- Milyen alaplapot vegyek?
- Spórolós topik
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest