Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr.Csizmás: ncore free regisztráció
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha van egy hibás hdd, ami tele van bad secotorkkal de azok összefüggőek. Akkor megoldás lehet rá az hogy a hibás részt particionálatlanul hagyom?
Konkrétan kaptam egy WD4000FYYZ vincsit ingyen amely gyakorlatilag 0%-os. Az első pár száz mb-on vannak hibás szektorok, gyakorlatilag szinte az összes az. (hddregeneratorral próbáltam 0-ról javítgatni de nem vártam meg hanem 1gb-os rész után állítottam onnan meg hibátlan volt. Szúrópróba szerűen másolgattam rá más más részre (eltolt partíciókra) és onnan meg hibátlan.
Nyilván csak teszt hdd-nek használnám, olyan adattal amiért nem kár (lemezképek, filmek).Korábban volt egy más bad sectoros vincsim amit még évekig használtam hibás szektorokkal minden gond nélkül.
Most az első 100gb-ot nem használom rajta, a többire úgy néz ki hibátlanul megy írás de nem teszteltem teljesen.
Rányomjak egy hddregeneratort több napra? vagy Hdsentinelt írás teszttel?
Vagy hagyjam az első 1gb-ot és használjam átparticionálva?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Oyomba VGP-BPS26 utángyártott akkumulátor / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest