Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha van egy hibás hdd, ami tele van bad secotorkkal de azok összefüggőek. Akkor megoldás lehet rá az hogy a hibás részt particionálatlanul hagyom?
Konkrétan kaptam egy WD4000FYYZ vincsit ingyen amely gyakorlatilag 0%-os. Az első pár száz mb-on vannak hibás szektorok, gyakorlatilag szinte az összes az. (hddregeneratorral próbáltam 0-ról javítgatni de nem vártam meg hanem 1gb-os rész után állítottam onnan meg hibátlan volt. Szúrópróba szerűen másolgattam rá más más részre (eltolt partíciókra) és onnan meg hibátlan.
Nyilván csak teszt hdd-nek használnám, olyan adattal amiért nem kár (lemezképek, filmek).Korábban volt egy más bad sectoros vincsim amit még évekig használtam hibás szektorokkal minden gond nélkül.
Most az első 100gb-ot nem használom rajta, a többire úgy néz ki hibátlanul megy írás de nem teszteltem teljesen.
Rányomjak egy hddregeneratort több napra? vagy Hdsentinelt írás teszttel?
Vagy hagyjam az első 1gb-ot és használjam átparticionálva?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamerák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Asustor NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Torrent meghívó kunyeráló
- Poco F7 – bajnokesélyes
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 i5-6GEN I 8GB I 256-512SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest