- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
FunPro
őstag
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy a gépem NÉHA elkezd egy kerregő hangot kiadni.
Tippeltem arra, hogy valamilyen kábel belelóg valamelyik ventibe, és azt keverem össze a hdd hangjával, de az nem csinálna olyat, hogy egy kis ideig hangos, majd visszahalkul.A hangsúly a néha szón van, mert egyszerűen nem tudom reprodukálni a hibát. Van a gépben 2 hdd. Futtattam egy csomó tesztet, igazából az egyik hdd már eléggé öreg, de a smart értékeiben nincs semmi kiemelkedő, 100%-os mind a két hdd.
Mostanában film nézés közben jött elő, bár az az érdekes benne, hogyha egy kicsit megütöm a gépházat, akkor elmúlik a hang, majd visszaerősödik. Akár milyen tesztet futtatok, egyik hdd sem akar hangot kiadni.
Most rendeltem egy új hdd-t, bár az is lehet, hogy fölöslegesen, mert nem vagyok benne biztos, hogy tényleg valamelyik hdd a ludas. Lehet valamelyik venti. Az adataim egyébként megérnek ennyit, csak jó lenne tudni, melyik hdd-t kukázzam.
Létezik valami olyan tesztprogram, amivel egy ilyen jellegű hibát ki lehet vizsgálni?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Autós topik
- OLED TV topic
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest