- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bőrfejűbandi
újonc
válasz
FunPro #54440 üzenetére
Jólvan már mind .egvolt a próba máma ,és a tippem a proci lesz ,mert rá van forrasztva az alaplapra APU proci és lehet túl melegededt nemtudom ,megpróbálom újraforrasztani a régi praktokus forrasztásokkal hátha ,de szerintem elraktározom ,mert nem annyira van kedvem vele szórakozni már .Köszi szépen a segítséget pacsi neked✋🤘
-
válasz
FunPro #46995 üzenetére
Nekem is volt az Antec táp, altípusa az hogy melyik, az nem tudom. AZ a lényeg hogy kb. 5 év múlva kifüstölt az Antec táp, megnéztem a táp belsejét, az egyik alkatrész el van szenesedve, mondom jól van, Enermax-.re cseréltem, most már 7 éve nyúzom folyamatosan a szerver gépben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robogó, kismotor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- VGA kibeszélő offtopik
- Óra topik
- ASUS ROG Ally
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RAM topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Eladó szép állapotú Samsung S10+ 8/128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest