Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Danecay

addikt

válasz King Unique #53343 üzenetére

Szia! Ezzel nem segítesz! Leírod ami egyértelmű és én is tudtok, hogy le lett már írva nem 1x. Az, hogy valaminek oka van az nyilvánvaló, de mivel részletesen leírtam azt, hogy az érintett HDD-ken kívül, konkrétan minden (nem majdnem minden ) cserélve lett, így alapvetőn a HDD-kre lehetne korlátozni a hibát, de mivel 2 db, különböző mérető és márkájú lemezt érint a probléma egyidejűleg, ez némileg kérdéseket vet fel. OK, nem zárkózom el tőle, hogy mégis itt keresendő a baj, de akkor mond meg, hogy hol keressem, milyen adatot, milyen szoftverrel. Amennyiben nem tudod, kérlek ne érezz válaszkényszert csak azért mert akkor úgy tűnne, hogy nem Te kapargatsz ennek a topik szemétdombjának a tetején.
    Ne érts félre, nem Téged csesztetlek, de saját tapasztalatból beszélek amikor mindenki megmondta nekem a tutit, hogy miért fagy a gépem, és kb. bármelyik topikban kérdeztem, mindenhol megvolt a helyi okos aki megmondta, hogy biztosan az alaplappal, a procival, a tápplal, legkevesebben a memóriát hozták fel, miközben végül kiderült, hogy valójában ezzel volt gond, de talán még a házat is felhozták hibaforrásként.
    Te a téma szakértőjének tűnsz. Mond meg légszi, hogy mivel bizonyosodhatnék meg arról, hogy a HDD-kel van a gond, már csak kizárásos alapon mert minden más cserélve volt, viszont a HDD diagnosztikai szoftver azt mondja, hogy semmi baj nincs velük.
    Ne sértődj meg kérlek, nem a megbántás volt a cél, d az ilyen félvállról adott válaszokkal nem sokra megyek! Ennyi erővel én is ide jöhetnék és papolhatnám azt, hogy le volt írva 100x és én lennék a szakértő.

Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák