Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kartomas
csendes tag
ma vettem egy western digital 1tb 3.5" merevlemezt online postai átvétellel a lemez új bontatlan volt.
A problémám a következő a gépbe beépítve a pc nem indul 1-2 másodpercenként próbál újraindulni ha kikötöm a lemezt probléma nélkül be bootol. próbáltam már hogy az eggyik régebb óta benn lévő lemez helyére kötöttem be de így is ugyanaz a hiba szóval a kábel kizárva( oprendszer win 7).Megpróbáltam egy másik gépbe is betenni az nagy nehezem be bootolt de jóval hosszabb idő alatt mint szokott a sajátgépben nem látszott a lemezkezelőben megjelent de azt irta nincs iniciálva valamint a lemez kapacitás se volt kiirva .Miután a felugró ablakbon ráböktem az iniciálásra hibaüzenettel kilépett. a képernyő képeket beszúrtam. Oprendszer win 10.
Mi lehet a gond vagy küldjem vissza ?
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Előzetes élménybeszámolókon a Borderlands 4
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ingatlanos topic!
- Befutott a Borderlands 4 premier előzetese
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD 750GB HDD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN ZM-T7 Chieftec 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / RTX 5070Ti / 32GB DDR5 /1TB SSD
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest