- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilmaboy
őstag
Sziasztok!
Problémám akadt egy barátom 500GB-os WD Blue Caviarrajával. Nem mai csirke, kb 5-7 éves lehet. Bios felismeri a winyót, viszont... Win10 bootoláskor a win logós képernyőnél megakad tőle, nem hajlandó a userneves-háttérképes részig eljutni, csak pörög körbe körbe a karika. A winyó alaplapra van kötve. Pár napja mikor próbáltam beindult a win-is. Ekkor a C particiót RAW-nak látta, de a D-t NTFS-nek. Nagyon lassan reagált mindenre. Intéző 1-2 perc volt mire megjelenítette a könyvtárfát. Adatot nem tudtam leszedni róla emiatt. Linux-live-al is próbáltam. Látja a winyót, de nem nyúl hozzá. Chkdsk nem futott le. Parancs kiadása után 4-5 percet vártam, de nem jutott tovább. Úgy hallom mint ha igen halkan, de ritmikusan kattogna. Mit javasoltok? Milyen irányba induljak vele?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Apple asztali gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Robotporszívók
- Vicces képek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest