- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokov
tag
válasz
liksoft #42611 üzenetére
Igen csak, ha az van amire gondolsz, akkor többet már nem olvas szemüveg nélkül nem?
Ez viszont egyszer már csinálta ezt pár másodpercre, aztán megint jó volt, mert akkor kábelt cseréltem és jó lett.
Konkrétan bedugtam egy asztali gépbe meghallottam, hogy milyen hangok jönnek belőle, mondom ajajj, és azonnal kihúztam másik kábellel, a gépen egy másik USB portot választottam és akkor felismerte. Most legutóbb egy notiban volt, ami elsőre felismerte gond nélkül.
(Van a táskámban 3db usb kábel és most néztem meg, minden kábelem hibátlan, szóval akkor sem a kábel miatt volt a gond, csak a sietségben akkor azt gondoltam, hogy megtört a kábel vagy a csati nem jól érintkezik. A csatit most újraforrasztottam rajta, van profi forrasztó állomásom. Az most tuti jó. Nem az a baj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Lexar NM1090 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ 1 év garancia/ Steam Deck ready/
- Western Digital GOLD 12TB SATA3 (WD121KRYZ) HDD
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Samsung 970 EVO Plus 2TB GARI: 2026.07.26.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- Focusrite Scarlett 2i2 2. gen. // Számla+Garancia //
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G Fém unibody, 120 Hz AMOLED, 100W gyorstöltés 16/512 GB
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Apple iPhone 16 256GB,Kábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest