Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Hadeska22: MSI Creator Z16 - szomorú konklúzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bakitm
tag
Hello!
Adott nálam egy WD20EARX hdd. Sokáig rendszervinyó volt, de kb féléve egy ssd vette át ezt a szerepet. Azóta játékokat és adatokat tárolok csak rajta. Nem rég egy problémát észleltem.
Valamiért ha játékot futtatok róla az időnként(nem folyamatosan) laggol. Amikor egy másik hdd-ről futtatom ugyan azt a játékot ott minden rendben megy, nem laggol. Emellett egy rövid ideig a laggolási hiba megjelenése körül írt egy gyenge szektort, ami azóta ő eltűnt(HD sentinel).
Most jutottam el odáig, hogy tesztelgessek egy kicsit. A WD programjából ráment egy quick és egy extended teszt is. Egyik sem talált hibát. Hd sentinelből is csináltam egy gyors tesztet az is mindent rendben talált. Crystal Dick Mark-kal futtattam még tesztet 1 GB adattal, az alábbi eredményt adta:
(jelenleg kevesebb adat van rajta mint eredetileg volt, a teljes hdd-n kb 600-800 gigával, mert minden fontosat eltüntettem róla, nehogy megsérüljenek a tesztek vagy az és bénaságom miatt - nem tudom ez befolyásolhat e bármilyen tesztet)
Talán még ezek is normálisak. Emellett még csináltam egy memtest-et hátha ott lenne a baj, de az sem hozott ki semmi hibát.
Van valami egyéb teszt vagy lehetőség amit megpróbálhatok?
Esetleg a túlzott partícionálás lenne a gondja? - Jelenleg 8 partícióm van.
Esetleg formázzam teljesen újra és partícionáljam újra az egészet?
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer FA200 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6200 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- WD Black SN7100 2TB Gen4 SSD 7250- 6900MB/s
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3301
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest